VIDEO Pavel Bartoș, filmare impresionantă la cascada Bigăr: "Doamne, chiar nu am cuvinte"


    Pavel Bartoș a făcut un vlog despre cascada Bigărfoto: Facebook
Pavel Bartoș a făcut un vlog despre cascada Bigărfoto: Facebook

Cascada Bigăr s-a prăbușit, luni seara, din cauze naturale, a anunțat Romsilva. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a declarat şocat când a aflat vestea şi a afirmat că era cel mai vizitat loc din judeţ. Multe alte persoane publice au reacționat, la cald, printre care și Pavel Bartoș.

"Nu-mi vine să cred! Cascada Bigăr s-a prăbușit! Acum aproape două luni am făcut această poză lângă această minune a naturii și realizam chiar și acest vlog. Doamne, chiar nu am cuvinte și nici <v-am pupat> nu mai pot să spun. Of!", a scris Pavel Bartoș pe Facebook, în dreptul unor imagini de la cascadă.

"Uitați-vă la ea. Cascada Bigăr, aproape de Cheile Nerei, aproape de Bozovici, în județul Caraș Severin, o minune. Veniți și vizitați. Și bucurați-vă. De ce să nu ne bucurăm de un astfel de loc", spune Pavel Bartoș în vlog-ul său de călător, promovând frumusețile României.

Cascada Bigăr s-a prăbușit

Romsilva anunţă, luni seară, că Cascada Bigăr s-a prăbuşit din cauze naturale. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a declarat şocat când a aflat vestea şi a afirmat că era cel mai vizitat loc din judeţ. Un ghid de turism a afirmat, luni seară, că Cascada Bigăr s-a prăbuşit după ce apa din izbucul care alimenta cascada a fost deviată pentru o păstrăvărie. În replică, Romsilva a transmis că păstrăvăria a fost construită în perioada 1986-1988, iar în ultimii 33 de ani nu s-au făcut niciun fel de intervenţii în zonă. ”Avem, din păcate, şi o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa, s-a prăbuşit astăzi din cauze naturale”, a transmis, luni seară, Romsilva, pe pagina de Facebook. Sursa citată a precizat că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Citește și:

VIDEO Momentul în care se prăbuşeşte Cascada Bigăr

Romeo Dunca, despre prăbușirea cascadei Bigăr: „Sunt șocat”

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg