VIDEO Premierul Florin Cîţu, la maratonul de vaccinare de la Sala Palatului: „Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare”

image
Premierul Florin Cîțu, la maratonul de vaccinare de la Sala PalatuluiFoto: Captură Video

Premierul Florin Cîţu a ajuns, vineri, la Sala Palatului, unde are loc maratonul de vaccinare. Personalul care se ocupă de acces i-a măsurat temperatura.

„Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare. Vă alegeţi centrul de vaccinare şi vă vaccinaţi", a afirmat Cîţu, menţionând că prin organizarea de astfel de evenimente se va putea începe revenirea la normalitate, de la 1 iunie, precizând că aceasta nu va fi însă una totală.

„Un eveniment care arată o organizare exemplară (...) este un efort important", a transmis Florin Cîţu, după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Sala Palatului.

Cetățenii se pot vaccina fără programare

El a subliniat că oamenii se pot vaccina deja fără programare. „Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare. Vă alegeţi centrul de vaccinare şi vă vaccinaţi.

Am vrut să ne asigurăm că avem dozele necesare ca toţi românii care vor să se vaccineze să se poată vaccina fără să stea la coadă (...) Cu cât ne vaccinăm mai repede putem reveni la viaa de dinainte de pandemie", a afirmat premierul.

El a menţionat că şi în spitalele militare se vaccinează non-stop, până luni sau marţi. „Este important ce se întâmplă astăzi la Bucureşti, în spitalele militare sunt deschise până luni sau marţi, se vaccinează şi acolo non-stop. Vom mai avea astfel de evenimente.

Doar prin astfel de evenimente putem vorbi de un pas la 1 iunie de revenirea la normalitate. Nu va fi 100%. Deciziile pe care le vom anunţa în curând vor arăta că România este pe drumul cel bun şi mai aproape de normalitate", a explicat el. Premierul a fost întâmpinat apoi de Valeriu Gheorghiţă care, alături de şefa INSP, Adriana Pistol, face parte din personalul care vaccInează.

Maratonul de Vaccinare - Ediţia de Bucureşti a început, la Biblioteca Naţională şi la Sala Palatului, fiind organizate 50 de fluxuri unde doritorii vor putea primi serul Pfizer, fără programare, informează news.ro.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Calusarii de la Padureti care si au facut celebru satul    Foto Facebook Sorin Mazilescu jpg
autoritățile folosesc o sirenă pentru a anunta localnicii despre pericolul taifunului noru foto AFP
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg