VIDEO Youtuber-ul "Justiţiarul de Berceni", luat pe capota de un sofer și purtat 1,6 km. Ce s-a întâmplat

Youtuber-ul bucureștean, Alexandru Dumitru Costandachi, supranumit „Justițiarul din Berceni”, popular pe reţelele sociale pentru acţiunile sale, prin care încearcă să-i prindă pe agresori şi să-i predea Poliţiei, a fost victima unui incident chiar într-un moment în care voia să intervină pentru o fată care reclamase că este agresată de un bărbat. Costandachi a fost luat pe capota mașinii de bărbatul indicat de tânără și purtat 1,6 kilometri pe o stradă cu trafic intens. Poliția a deschis dosar penal pentru tentativă la omor.

image

În imaginile postate pe Youtube, se observă că Costandachi așteaptă în mașină apariția bărbatului. Când acesta ajunge coboară din autoturismul lui și se îndreaptă spre fata care aștepta. Renunță însă când îl observă pe Costandachi și intră în mașină în încercarea de a pleca.

Este momentul în care youtuber-ul, în încercarea de a-l opri, este luat pe capotă. Șoferul nu oprește și parcurge aproximativ 1,6 kilometri. Incidentul a avut loc pe o stradă intens circulată din Sectorul 3 al Capitalei.

„Am mers aproape doi kilometri. De pe străduţă a ieşit direct în Bulevardul 1 Decembrie 1918, a oprit maşina, a venit agresiv spre mine şi în momentul ăla am fost nevoit să-l imobilizez şi am aşteptat să vină Poliţia", a povestit ulterior Costandachi.

Momentul de la minutul 24.08

Ce spune Poliția

"La data de 02.08.2023, în jurul orei 01,45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată (un bărbat de 22 de ani) pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din municipiul Bucureşti, Sector 3, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viaţa victimei", a transmis joi Parchetul Capitalei, potrivit Agerpres.

"Justiţiarul de Berceni" acuzat de hărțuire

Alexandru Dumitru Constandachi a devenit cunoscut online cu video-urile în care pretinde pe rețelele sociale că e o fată minoră ca să prindă prădători sexuali cu scopul de a-i preda poliției.

Anul trecut el a fost în centrul unui scandal când a fost acuzat de hărțuire de fosta iubita.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru că şi-ar fi hărţuit fosta iubită, fiind condamnat în instanţă la plata unei amenzi penale de 12.000 lei şi să-i achite fostei iubite daune morale de 20.000 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
FotoJet jpg
banner Grecia
udare muscate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net