Video „Zici că a luat permisul la școala de arte marțiale”. O femeie și doi bărbați s-au bătut în trafic

Un incident care a avut loc în trafic zilele trecute a fost făcut public pe rețelele sociale chiar de cel care a surprins întâmplarea. Este vorba chiar de un instructor auto care mergea liniștit pe un drum din județul Timiș, când, la un moment dat, în fața lui, s-au derulat scene incredibile. Un șofer teribilist și o șoferiță vitezomană s-au luat la harță, apoi la bătaie. Pasagerul din mașina femeii a intervenit și el cu pumni și cu picioare

image

Șoferița agresivă

Filmarea începe cu un autoturism BMW despre al cărei șofer, participantul la trafic care a înregistrat imaginile spune că „pare că a obtinut permisul de conducere la școala de arte marțiale condusă de Bruce Lee”. Într-o fracțiune de secundă pe partea dreaptă, unde drumul era închis pentru lucrări, apare o a doa mașină care trece cu viteză, ajunge paralel cu autoturismul BMW după care îl provoacă să oprească.

Este momentul în care primul șofer și șoferița coboară agresiv din mașini și se apropie amenințător unul d ealtul ca să se lovească. Intervin o femeie din prima mașină și pasagerul din autoturismul femeii.

Spiritele între cei trei se încing în ciuda eforturilor femeii pasager de a pune capăt altercației.

„Aplauze! 👏Stăm în prezența unor adevărați "eroi" ai șoselelor!

În stânga avem un conducător de BMW care pare că a obtinut permisul de conducere la școala de arte marțiale condusă de Bruce Lee, unde luptele în trafic sunt cursuri obligatorii! De la care putem invata cum să ignorăm regulile și să ne batem cu onoare în trafic!

Iar in dreapta întâlnim o adevărată virtuoză a raliurilor în trafic, însoțită de un copilot pasionat de Jean Claude VanDame, care se inspiră cu siguranță din filmele idolului său, ca să ne demonstreze cum indisciplina și luptele în trafic pot fi adevăratele chei ale succesului rutier!

Vă aplaudăm pentru modul în care faceți din trafic un veritabil circ!🤡 Felicitări, pentru spectacolul de comedie rutiera, sunteți cu adevărat modele demne de a fi ... urmarite!”, scrie pe facebook conducătorul auto care a surprins incidentul

Poliția s-a autosesizat la imaginile apărute pe Facebook

Postarea, care a adunat sute de reacții și comentarii, a ajuns și la polițiști care s-au sesizat imediat.

Cercetările întreprinse au dus la identificarea celor doi șoferi și pasagerului care a participat la bătaie.

„În data de 02 august a.c, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara s-au sesizat din oficiu în urma apariţiei în mediul online a unor imagini video în care două autovehicule s-au şicanat în trafic, pe DJ 691, iar la un moment dat autovehiculele s-au oprit, conducătorii auto şi pasagerii au coborât, a izbucnit o altercaţie între aceştia ulterior aplicându-şi mai multe lovituri în zona feţei”, a transmis IPJ Timiş.

”În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că incidentul a avut loc în data de 28.07.2023, au identificat persoanele implicate în altercaţie, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, conducătoarea unui autoturism şi pasagerul, un bărbat un vârstă de 40 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani şi pasagera acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi a fost luată măsura complementară a reţinerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă”, a mai transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii mai fac cercetări şi cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net