Violatoarea taximetristului: «Nu a existat nici un act sexual!»


    A primit un rol într-o  piesă de teatru
A primit un rol într-o piesă de teatru

Luminiţa Perijoc (30 de ani) a dat ieri prima declaraţie oficială în faţa procurorului, după externarea din spitalul de psihiatrie. Femeia susţine că este nevinovată şi îi cere taximetristului să demonstreze că a fost violat.

Ieri dimineaţă, Luminiţa a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, acolo unde a dat prima declaraţie oficială. La ieşirea de la audieri, Luminiţa a declarat că nu l-a forţat niciodată pe Nicolae Stan să întreţină relaţii sexuale cu ea.

„Nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat în noaptea aceea, dar ştiu sigur că nu l-am forţat să intre în casă, el a insistat să intre să bea un pahar de vin cu mine. Nu l-am forţat să întreţină relaţii sexuale cu mine!" a precizat tânăra de 30 de ani după ce a ieşit din sediul Parchetului.

În urma audierii, ea a primit interdicţia de a părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile, după ce procurorii tulceni au pus-o oficial sub acuzare pentru lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor

. Luminiţa a fost internată timp de o săptămână la secţia de psihiatrie a unui spital din Tulcea, unde i s-a făcut o expertiză psihiatrică din care a rezultat că avea discernământ în noaptea presupusului viol, doar că se afla în stare de ebrietate.

Luminiţa Perijoc susţine că este perfect sănătoasă şi că nu are nici un fel de probleme fizice sau psihice. "Toată această poveste este o mizerie, iar acel domn trebuie să demonstreze că l-am violat", a declarat Luminiţa Perijoc, imediat după ce a ieşit din spital, la sfârşitul săptămânii trecute. Între timp, potrivit RTV.net, se pare că Luminiţa câştigă notorietate de pe urma scandalului. Un regizor român i-ar fi propus tinerei să joace rolul unei nimfomane într-o piesă de teatru.

L-a atacat cu un cuţit în apartamentul ei

Potrivit procurorilor, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, aflată în stare de ebrietate, Luminiţa l-a invitat în apartamentul în care locuia singură pe taximetristul căruia îi solicitase în mod repetat, în acea zi, să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări.

Acesta este blocul în care locuia Luminiţa

simeon stalpnicul png

Ameninţându-l cu un cuţit, l-a obligat să întreţină cu ea relaţii sexuale, iar când acesta a încercat să iasă din locuinţă, i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona capului.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png