Violatorul «în serie» din Politehnică, condamnat la 19 ani de închisoare

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 l-au găsit vinovat pe Victor Stroe de trei infracţiuni de viol şi pentru o tentativă de viol. Bucureşteanul a primit pentru fiecare infracţiune de viol 10 ani de închisoare, iar pentru tentativă cinci ani, scrie Adevărul.

După contopirea pedepselor, Victor Stroe la rămas cu pedeapsa cea mai mare, 10 ani, iar judecătorii i-au adăugat un spor de cinci ani, în total are de executat 15 ani de închisoare.

Cele 1413 de zile, pe care le va efectua Victor Stroe, sunt restul de zile de executat de la o pedeapsă de zece ani, tot pentru viol,  pentru care a fost eliberat condiţionat în 2004.

Instanţa a mai decis ca Victor Stroe să plătească daune morale de 20.000 de lei către trei dintre victimele sale. Violatorul este nemulţumit de pedeapsa primită, pe care o consideră prea dură şi a contestat hotărârea judecătorească cu recurs la Curtea de Apel București. O decizie finală în acest dosar, va fi luată în ianuarie 2012.

A violat o studentă într-o sală de curs

Victor Stroe a fost arestat preventiv în acest dosar din data de 13 ianuarie 2010. El a fost acuzat că a violat o studentă într-o sală de curs a Facultăţii Politehnică din Bucureşti şi a încercat să violeze o puştoaică de 16 ani într-un bloc din cartierul Crângaşi.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
harry charles jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
image
image
image
image
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg