Vlad Voiculescu, despre numărul morților de Covid-19: Există indicii că sunt raportate ”mai puține decese”

image
Morții de COVID vor fi înmormântați creștinește, îmbrăcați și cu slujbă dar sicriul rămâne în continuare sigilat la priveghi

Ministrul demis al Sănătății Vlad Voiculescu sugerează că numărul morților de Covid-19 nu este raportat corect de către autorități. „Am început o investigație care arată diferențe fundamentale între ceea ce se raportează și datele reale”, a declarat Voiculescu în prima declarație publică după demitere.

„O să îl rog pe dl ministru interimar, care ocupă funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută în guvernarea partidului domniei sale cu privire la raportarea deceselor din spitale COVID. Nu aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm. Investigația pe care am început-o arată diferențe fundamentale între ceea ce se raportează și datele reale”, a declarat Vlad Voiculescu într-o conferință de presă susținută vineri dimineața.

Întrebat ce a vrut să zică mai exact, Voiculescu a răspuns: „Există indicii că sunt diferențe între decesele raportate, mai puține decese. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie schimbată”, a mai spus Voiculescu.

Vlad Voiculescu a fost demis marți

Vlad Voiculescu a fost revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, iar premierul Florin Cîţu a transmis preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare. Surse politice afirmă că, înainte de a trimite actele pentru revocarea lui Voiculescu, premierul Florin Cîţu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, care a şi-a dat acordul. 

Premierul Florin Cîțu a fost nemulțumit de faptul că secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, cu sprijinul ministrului Voiculescu, a trimis la publicare în Monitorul Oficial un ordin cu reguli mai dure pentru carantinarea localităților.

Citește și:

Vlad Voiculescu, prima reacție după demitere, atac la Florin Cîțu: Premierul s-a transformat în primul epidemiolog al ţării

Emil Boc, mesaj dur pentru USR PLUS după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Nu ne luăm mingea și plecăm”

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Alec Baldwin FOTO Profimedia/Instagram
dica
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg