Vrei să câștigi la pariuri sportive? De ce îți irosești 90% din timp? (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Răspunde la aceste întrebări și îți vei da seama ce fel de parior ești și dacă este cazul, ce ai de schimbat pentru a deveni mai profitabil:

Câte ore stai pe site-uri de știri sau pe forum-uri de discuții despre pariuri și cât timp pierzi pe Facebook căutând furnizori de meciuri aranjate și mai știu eu ce alte nebunii?

Un parior iscusit nu copiază niciodată ponturi orbește. De fiecare dată când răsfoiește o analiză realizată de către alt parior, extrage informațiile pe care eventual nu le deținea deja și încearcă să privească partida și dintr-o altă perspectivă. Pune cap la cap tot ce a acumulat: observații statistice, informații despre lot, știri relevante, condiții meteo, informații legate de suprafața jocului și de suporteri, particularitățile competiției, motivația și importanța meciului pentru fiecare echipă și antrenor, profilul arbitrilor, eventualele tipare și tendințe istorice/temporare și așa mai departe.

Vânzătorii de ponturi de pe rețelele de socializare sunt în proporție de peste 99% scamatori, iar această părere este susținută și de către Cădar Marius, fondatorul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, care a scris în GHID PARIURI ONLINE: „Nu mai arunca banii pe ponturi minune.”

“Cei care încearcă să vândă pe Facebook sau pe alte rețele de socializare «pariuri sigure 100% no chance to lose» sunt țepari și atât, punct. Scuze precum «nu am bani să pariez», «mă limitează agențiile» etc. nu țin din motive de care am mai vorbit de 1,000 de ori. Dacă ar avea cineva acces laun meci aranjat și sigur 100%, ar face tot ce este posibil să parieze singur pe el, și nu și-ar pierdetimpul să îl vândă pe net pe mărunțiș. Nu mai vorbesc de riscul asumat, pentru că totuși vânzareade ponturi de la meciuri aranjate este ilegală,” spune specialistul în migrarea pariorilor spre online, Cădar Marius.

FORUM DE DISCUȚII PARIURI

simeon stalpnicul png

Cauți pronosticuri, ponturi sigure, meciuri bombă sau mai de grabă avancronici și analize de la profesioniști?

În pariuri, ca și în orice alt domeniu, gestionarea timpului poate face diferența între succes și eșec. Timpul este resursa cea mai prețioasă pe care o avem, iar dacă o irosim, nu vom putea niciodată să recuperăm. Indiferent de cât timp aloci pe zi pariurilor, asigură-te că scoți maximul posibil din acel interval orar.

Nu căuta ponturile altor pariori care au aceeași părere cu tine, pentru că analiza ta va fi foarte subiectivă. Din contră, recomandat este să cauți păreri care te contrazic, pentru a vedea cât de solide sunt argumentele tale în favoarea unora care cred contrariul.

Este foarte important să știi de unde merită să te inspiri și unde poți găsi date și informații cu adevărat relevante, pentru ca să-ți eficientizezi pe cât posibil investiția de timp pe care o faci.

PONTURI PARIURI SPORTIVE

simeon stalpnicul png

Cât timp îți petreci pe oferta de pariuri sau platforma de pariuri live, răsfoind diverse tipuri de pariuri pentru a paria ceva pe un anume meci?

Și mie îmi place platforma agenției eFortuna, însă dacă te trezești că stai foarte mult timp analizând oferta, înseamnă că faci ceva greșit. Nu trebuie să cauți ce să pariezi pe un anume meci, ci mai de grabă pe ce meciuri merită să pariezi.

Dacă te vei specializa pe câteva competiții dintr-un anumit sport, vei vedea că viziunea ta se va îmbunătăți cu timpul și vei ști după ce să te uiți.

Dacă chiar nu ai inspirație de nici un fel, intră AICI și vezi care sunt cele mai jucate 10 ponturi ale fiecărei zile.

Ai grijă și cu pariurile live, pentru că de regulă îți mănâncă mult timp și bani. Pariază cu cap, nu doar de dragul de a paria. Fă-ți mereu o strategie înainte de meci dacă vrei să pariezi pe el live!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net