«Ne-am îndrăgostit la concertul ei»

Ultima actualizare:
Mădălina Manole
Mădălina Manole

S-au văzut, s-au plăcut şi tot ce a mai rămas de făcut a fost să fie împreună. Claudia şi Augustin Leahu din Timişoara s-au cunoscut în urmă cu aproape 14 ani la un concert al Mădălinei Manole.

Ambii erau fani înfocaţi ai interpretei şi s-au văzut atunci când i-au cerut Mădălinei să facă poze împreună.

"Era pe 6 septembrie 1996, la un festival unde urca pe scenă şi Mădălina Manole. Eu lucram la o televiziune locală şi filmam concertul, iar după aceea am coborât în subsolul Operei ca să îi luăm interviu Mădălinei. Atunci a venit şi Claudia, actuala mea soţie, care a rugat-o pe artistă să facă poze cu ea", îşi aminteşte Augustin.

El a încercat să intre în vorbă Claudia, sub pretextul că, dacă doreşte, îi poate face el o poză cu artista. Prima scânteie de dragoste dintre Claudia şi Augustin s-a produs chiar sub ochii Mădălinei Manole, iar cei doi se pot lăuda cu faptul că au reuşit să imortalizeze acel moment, tot datorită vedetei care le-a unit, de fapt, destinele.

"După câteva zile au sosit pozele şi m-am dus să i le duc Claudiei. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Prezenţa Mădălinei acolo ne-a unit, m-a facut să întorc capul, să o remarc, să o văd. Odată ce i-am dus pozele ne-am şi împrietenit", mai spune Augustin.

Cei doi au fost şocaţi la aflarea veştii că vedeta lor preferată s-a sinucis, şi au promis că, în fiecare an, pe 14 iulie, îi vor aduce un omagiu acesteia.

Nu a vrut să cânte «Fată dragă»

Sorin Danciu a scris o carte-interviu despre viaţa artistei

Profesorul Sorin Danciu a publicat, în anul 2004, „Mă cheamă Mădălina", o carte-interviu despre viaţa cântăreţei, dar şi despre căsătoria cu regretatul Şerban Georgescu. Click! vă prezintă imaginea surprinsă de Sorin Danciu, o Mădălina Manole sinceră, vorbind despre bucuriile şi despre neîmplinirile vieţii ei.

Despre Adrian Păunescu şi „Cenaclul Flacăra"

„În liceu, la cenaclul judeţului, am cunoscut-o pe Ştefania Ghiţă. Ea era deja membră a cenaclului, cânta la flaut. Aici ne-am împrietenit şi am format acest duet de muzică folk, cu care ne-am prezentat şi la Păunescu. Ne-am spus că trebuie să existe o cale să ajungem la el şi să ne asculte, mai ales că noi am fost primele care au pus pe muzică poezia «Iertările» a lui Păunescu. L-am fascinat! Două strofe am cântat şi a zis: «Da, intraţi în spectacol!»."


    Mădălina Manole
Mădălina Manole

Cum s-a născut „Fată dragă"

„A fost scrisă această piesă în urma unei inspiraţii de moment. A fost dată la text regretatului Aurel Felea, iar lui Felea i-a venit inspiraţia să pună capul de refren «Fată dragă, nu fi tristă». Am fost foarte nedumerită că piesa aceasta părea a nu putea fi cântată de mine, fiindcă o fată nu poate cânta unei fete. Dar Aurel Felea a spus clar: «Nici vorbă, eu am gândit-o pentru duduia Mădălina - ea cântă unei fete triste şi o sfătuieşte»."

Despre piesele preferate

"Să nu mă întrebi de ce, pentru că nu-ţi răspund. Piesele triste! «Şi vei pleca», «Tu n-ai avut curaj», «Nici nu mai cred că te-am iubit». Încerc să-ţi dau un răspuns, pe jumătate răspuns, pentru că ne întoarcem la acel motto: «a iubi înseamnă a suferi», şi pentru că cine iubeşte cu adevărat, e clar că şi suferă, şi pentru că şi eu sunt o fiinţă care am iubit sau iubeşte cu adevărat, şi eu am suferit şi sufăr».

Şerban Georgescu i-a dat numele de scenă

Sorin Danciu: De când erai Mădălina Manole?Mădălina Manole: De la prima apriţie publică, de la urcarea pe scenă, la Sala Polivalentă, prezentată de Octavian Ursulescu.S.D.: Numele de „Mădălina" l-a dat Şerban?M.M.: Împreună ne-am gândit.S.D.: De ce nu a rămas Magdalena?Şerban Georgescu: Pentru că era celebra zicală lăutărească „Magdalena, spune drept, cine te-a muşcat de piept?"!M.M.: Aşa am hotărît că numele de scenă cel mai potrivit este Mădălina.

simeon stalpnicul png

Citeşte mâine ce spunea vedeta despre dorinţa de a avea un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net