Ne-au mâncat ca pe cârnaţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Venită cu o echipă improvizată, cu doar patru rezerve pe foaia de joc, Bayern a apăsat pe acceleraţie cât a avut nevoie. Gomez a marcat de trei ori, două goluri în prima repriză şi unul după pauză, iar Müller a punctat pentru 4-0. Partea bună pentru CFR, Basel a pierdut cu Roma, iar lupta pentru locul 3 rămâne deschisă.

*Bastos, titularizat după ce fusese trimis acasă. Rafael Bastos a "prins" în ultima clipă lotul pentru meciul cu Bayern.

Brazilianul fusese dat afară de la ultimul antrenament, după ce a avut un dialog dur cu Sorin Cîrţu.

Miercuri la prânz, cei doi au avut o discuţie, iar "Sorinaccio" a revenit asupra deciziei şi l-a trimis pe mijlocaş în teren chiar din primul minut.

*Stăncioiu i-a certat pe Cadu şi Picccolo. Edi Stăncioiu le-a reproşat fundaşilor centrali Cadu şi Piccolo de mai multe ori faptul că pasează riscant între ei, în loc să arunce mingea cât mai departe de careul lor.

*Cîrţu, înjurat la pauză. Evoluţia CFR-ului i-a nemulţumit pe suporteri, care şi-au vărsat nervii pe antrenorul Sorin Cîrţu.

Acesta a fost fluierat şi înjurat ca la uşa cortului la pauza meciului, în momentul în care traversa terenul pentru a ajunge la vestiare.

*Nemţii, între caviar şi varză a la Cluj. La dineul oficial organizat de oficialii CFR-ului, nemţii au gustat preparate europene, de pe mese lipsind mâncărurile tradiţionale româneşti.

Cei de la Bayern s-au putut delecta însă cu mici, costiţă, varză a la Cluj şi palincă imediat după meci, pentru că li s-a organizat o cină festivă la hotelul unde au fost cazaţi.

«Il Luce» şi-a luat punctele înapoi cu Arsenal

*Lucescu, revanşă în faţa lui Wenger. După un 1-5 în turul de la Londra, "şi cu ajutorul arbitrilor", spunea Mircea Lucescu, Şahtior şi-a luat revanşa la Doneţk.

Fostul "tunar" Eduardo, marcator şi pe "Emirates", a lovit decisiv pentru "mineri", cărora le-a fost refuzat şi un penalty în repriza a doua.

*Roma a bătut-o pe Basel sub ochii lui Federer. În grupa CFR-ului, AS Roma a câştigat la Basel şi a şters impresia proastă lăsată în turul de pe "Olimpico", când elveţienii s-au impus tot cu 3-2.

În tribunele stadionului "St. Jakob Park" s-a aflat şi Roger Federer, însă prezenţa sa nu le-a adus noroc "roş-albaştrilor".

*Real, egal în ultimul minut. "Poate să joace Milan cu zece atacanţi, dacă printre ei nu e şi Inzaghi, degeaba", spunea înaintea meciului tur Jose Mourinho.

Inzaghi l-a speriat, într-adevăr, pe portughez, marcând două goluri, dar Real a egalat în ultimul minut şi a evitat prima înfrângere a sezonului.

*Marseille, scorul sezonului la Zilina. Campioana Franţei a dat de pământ cu slovacii de la Zilina, reuşind cea mai categorică victorie în deplasare din istoria Ligii Campionilor, 7-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net