Ne fac plaje pe Lacul Floreasca

Ultima actualizare:

    Plajele de pe  lac vor fi dotate  cu piscine
Plajele de pe lac vor fi dotate cu piscine

Vor să uităm Litoralul şi să rămânem vara în Bucureşti. Autorităţile au de gând să transforme oraşul într-un rai estival. Cu porturi turistice, plaje, piscine, sporturi nautice şi piste de biciclete.

Lacul Herăstrău este singurul loc unde ne putem plimba cu vaporaşul. Însă nu pentru mult timp. Administraţia Lacurilor lucrează la un nou traseu turistic, care cuprinde lacurile Floreasca şi Tei.

În prezent, trecerea din Herăstrău în Floreasca se face, în doar câteva minute, prin ecluză. Pentru a ajunge cu vaporaşul şi în Tei, autorităţile vor să înceapă lucrările la o nouă ecluză.

simeon stalpnicul png

Şi asta nu e tot! De-a lungul malurilor sunt prevăzute şase porturi pentru ambarcaţiunile turistice, 12 debarcadere, de unde se vor putea închiria bărcuţe sau plăci pentru sporturi nautice gen windsurf, kitesurf şi caiac.

Piscine cu plaje, baruri pe apă şi două amfiteatre cu scene plutitoare sunt alte atracţii prevăzute în circuit. Plimbarea între Herăstrău, Floreasca şi Tei se va putea face şi cu bicicleta sau pe jos.

Pentru asta sunt prevăzute trasee pietonale şi piste de biciclete. Circuitul turistic va fi gata în 25 de luni şi costă 20 de milioane de euro, din care 40% sunt bani proveniţi din fonduri europene.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
accident parasutist clinceni jpg
copaci jpg
albania jpeg
Ciubar Voda jpg
Captură de ecran din 2024 06 30 la 11 03 41 png
Oraşul Bălan   panoramio jpg
Ce este dezvoltarea personala 1536x864 jpg
dacia 1300 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net