Nepotul Biancăi Brad: "Drogat, m-am aruncat de la etaj"

Ultima actualizare:

Alexandru Brad a vrut să-i ceară scuze Biancăi şi a povestit despre experienţele sale cu drogurile.

"Am ajuns să mă droghez după ce a murit mama. Am început cu anturaje şi de acolo a pornit treaba cu drogurile. M-am drogat odată, de două ori şi m-am nenorocit" a spus Alexandru

Nepotul Biancăi Brad a explicat cum s-a ţinut de droguri timp de 10 ani şi cum a refuzat vehement ajutorul familiei.

"Am fost plecat în Italia ca să scap dar am reuşit să mă las doar o lună. Acolo am terminat-o cu familia, copilul şi soţia mea. Copilul meu are şapte ani. Au fost perioade când nu am fost cu anii. Copilul nu mă cunoştea. M-am înfundat în dorguri. Drogurile aceseta legale sunt mai periculoase decât orice. Odată eram şofer, am plecat la mare, m-am oprit să ne drogăm şi am început să am halucinaţii. M-am aruncat de pe pod de la Cernavodă şi acum două luni m-am aruncat de la etajul doi. Noroc că m-am agăţat în nişte fire. Eram sub efectul drogurilor. Familia ştie tot din auzite dar eu am fugit de ajutorul lor"  a mai povestit Alexandru.

"După ce mi-am distrus familia, copilul, soţia..acum cred că sunt curat cu adevărat şi vreau să îmi cer scuze mătuşii mele pe care am lovit-o cel mai rău. Am făcut-o doar pentru a obţine ce aveam nevoie. Vreau ca familia să mă accepte dacă mai poate. Am făcut tot pentru nenorocitele alea de droguri legale. Vrea să îmi cer scuze familiei pe care am distrus-o." a conchis Alexandru.

image
image
image
image
image
image
suspect bataie centrul vechi prins jpg
haine sifonate jpg
tanara batuta centrul vechi alerta jpg
ryanair avion jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 2 jpeg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
oameni strada shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net