Nico, siluetă de invidiat. Află ce dietă a urmat artista!

Ultima actualizare:

    Nico: FOTO Facebook
Nico: FOTO Facebook

Nico a simţit că este timpul să mai scape de câteva kilograme în plus care se acumulaseră în ultimul timp. Cântăreaţa nu a apelat la un nutriţionist, ci a hotarât să urmeze o dietă celebră, însă destul de drastică.

Regimul alimentar dificil i-a dat ceva bătăi de cap artistei. După ce a urmat dieta Dukan, vedeta mărturiseşte că „are câteva ameţeli suspecte".

„Am slăbit acum cu ajutorul dietei Dukan. Nu ştiu dacă este foarte grea, dar am câteva ameţeli şi asta nu e în regulă. O să consult un nutriţionist să văd dacă este ok ce am făcut sau nu. Eu sunt mulţumită! Probabil este doar o lipsă de vitamine. Nu cred că este din cauza dietei pentru că mănânc proteine foarte multe, chiar şi lactate. Eu sunt răcită de trei săptămâni şi nu-mi revin, cânt mai greu, dar este ok", a declarat Nico la emisiunea Începe Bahmu de la Antena 2.

Dieta Dukan este o dietă simplă, scurtă, foarte populară în întreaga lume şi ale cărei rezultate se promit a fi fantastice, respectiv 10 kilograme în 14 zile. Regimul a fost descoperit de nutriţionistul Pierre Dukan şi constă în faptul că slăbeşti consumând doar proteine pure.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net