Nicola, despre cererea fratelui ei: „I-am spus ca am treaba, pe platou la Dansez”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cântăreaţa a fost invitata lui Cătălin Măruţă la Happy Hour de vineri. Ea a încercat să explice ultimele evenimente cu fratele ei Alexandru Bimbirel (40 de ani) în rolul principal, cel care o acuza că nu l-a ajutat cu 4 milioane de lei pentru o operaţie la ochiul drept.

Iată mai jos cele mai importante reacţii ale Nicolei (42 de ani):

„Sunt obosita fizic si psihic. A fost un sezon foarte greu la Dansez pentru tine. A fost frumos, o experienta unica si m-am bucurat pana in ultima clipa pentru acel copil care a fost ajutat de foarte multa lume.”

„Am fost lovita miseleste. Nu am stiut nimic despre ce se va pregati. Eu eram in fiecare zi la Buftea la repetitii, ore bune din zi. S-a terminat Dansez si uite-ma pe mine a doua zi, am aflat ultima despre povestea asta. M-au anuntat prietenii, nici nu am avut timp sa citesc presa.”

Nici macar nu m-a sunat. Stiam de la tata. Nu vreau sa dau explicatii. Eram cu copii in oras, prima noastra zi impreuna dupa atata timp si sunau prietenii pe rand sa-mi relateze ce vorbea el in alta parte.”

Aveam in intentie sa vorbesc cu el, dar am aflat ca se duce la alte emisiuni. Tot ce s-a scris despre mine sunt niste minciuni ingrozitoare.”

„Stiu ca e fratele meu, ca sa-i fac. Nu pot sa-l opresc. E acelasi. Nu-mi e rusine cu familia mea. Dar daca mai face d-astea e urat. De ce trebuie sa vina el la televizor?”

Citeşte şi:

Fratele Nicolei este împotriva tuturor: «Tata e duplicitar»

Scandal în familia Nicolei! Fratele e un «puturos», iar cântăreaţa o «nepăsătoare»

Fratele Nicolei: «Ea se luptă pentru alţii şi eu nu am bani de operaţie»

„El a reaparut in viata mea cand am aparut eu la Dansez. Nu mi-a cerut el banii. L-a pus pe tata sa-mi ceara. Eram pe platou cand aveam repetitie. I-am spus ca am treaba sunt pe platou la Dansez. Abia daca imi vedeam copii dimineata si seara cand veneam acasa.”

„Mai am doi frati, Marcel si Dana. Marcel e in Barcelona. El era extrem de suparat cand a auzit de Alexandru ce mi-a facut.”

„Nu vreau sa lovesc in Alexandru (foto). El imi mai cerea bani. Eu sunt destul de exigenta cu copii mei. Incerc sa-i pregatesc pentru viata. Sa faca ei, sa nu astepte sa primeasca. Asta am incercat sa-i spun si lui Alexandru.”

simeon stalpnicul png

foto - captură Acces Direct (Antena 1)

„L-am trimis sa se duca la biserica sa se roage cand ii e greu. L-am mai ajutat cu bani.”

„Aseara vorbeam cu copii mei. Nu le venea sa creada ca se intampla. Si ei sufera pentru mine.

„El a inteles ca eu am luat niste bani de la sponsori, dar de fapt i-a luat altcineva.”

Nu am fost de acord cu viata pe care a dus-o el, cu prietenii lui. Dupa ce am pierdut-o pe mama, el s-a pierdut de tot. Fiecare am incercat sa supravietuim acestui eveniment urat. Mama nu l-a educat asa. El avea atunci aproape 18 ani, iar eu aproape 20.”

„Tatal meu e foarte suparat. Nu se astepta sa faca asta. Nu am fost la cununia lui pentru ca au mutat data nuntii cand eu aveam concert cu contract stabilit.”

„Daca el ar fi aici langa noi nu i-as spune nimic. Nu stiu ce i-as spune. Poate l-as intreba pana cand va mai face asa. Ce vrea sa obtina? Bani? Dragoste nu obti asa.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net