Nicola s-a împăcat cu fiul ei secret

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Împăcare memorabilă între Nicola şi fiul său secret, Andrei (26 de ani). După ce au fost la cuţite ani de zile, iar tânărul a acuzat-o că l-a neglijat, cei doi au acum o legătură firească, ca orice mamă cu fiul ei. Ba mai mult, Nicola se înţelege de minune şi cu iubita lui Andrei.

În primăvara anului 2011, o poveste pe care Nicola (45 de ani) a ţinut-o ascunsă ani de zile a devenit publică. S-a aflat că artista are un fiu secret, pe nume Andrei Atănăsoaia. Tânărul i-a reproşat celebrei sale mame că nu are grijă de el, că a fost crescut de bunicii din partea tatălui, iar în copilărie a fost trimis la o creşă cu program săptămânal. Nicola l-a născut pe Andrei când avea doar 19 ani.

Băiatul a fost rodul iubirii vedetei cu un cameraman de la TVR. Solista a uitat de existenţa lui Andrei odată cu despărţirea de tatăl acestuia. „Spun cu mâna pe suflet că n-am avut niciodată o mamă în adevăratul sens al cuvântului, care să mă iubească şi care să aibă grijă de mine în momentele grele. Când aveam 4 ani, m-am îmbolnăvit grav, era să mor, dar nu a interesat-o. Noroc cu bunicii, ei m-au crescut", declara acum doi ani fiul Nicolei.

Andrei (26 de ani), fiul Nicolei, a fost crescut de bunicii din partea tatălui

simeon stalpnicul png

După ce s-a separat de tatăl lui Andrei, a urmat căsnicia cu compozitorul Mihai Alexandru, cei doi având împreună încă doi copii, o fetiţă şi un băiat. Odată ce şi-a refăcut viaţa, cântăreaţa l-a neglijat pe Andrei, care, când a devenit bărbat în toată firea, s-a revoltat. Scandalul dintre Nicola şi fiul ei secret, care acum are 26 de ani, a ţinut prima pagină a ziarelor o perioadă îndelungată.

La vremea aceea, Andrei, care se întreţinea singur, era strâmtorat financiar şi avea un job foarte prost plătit. Între timp, lucrurile s-au aşezat în viaţa lui aşa cum a visat dintotdeauna. Tânărul s-a angajat, are un loc de muncă stabil la o firmă de consultanţă şi cercetare, iar mama lui a făcut marele pas spre împăcare. S-a întâmplat acum câteva luni, dar relaţia lor strânsă pare să reziste.

După 17 ani de neînţelegeri, Andrei şi-a iertat mama, iar acum se înţeleg foarte bine şi ţin legătura. "Ce a fost, a fost. Cum îi spun? Nicola sau mamă? Depinde de situaţie, dar de cele mai multe ori o strig mama", ne-a mărturisit Andrei, care vrea să şteargă cu buretele acest capitol urât din viaţa lui. Nicola s-a bucurat enorm atunci când, în vara anului trecut, Andrei a cunoscut-o pe Andreea, o tânără care i-a devenit iubită. Încântată de iubita fiului său, Nicola a organizat câteva ieşiri cu fiul şi „nora" ei.

Pentru că amândouă sunt amatoare de mişcare, când vremea era încă rece, vedeta a invitat-o pe Andreea la patinoar. Ca o dovadă a relaţiei bune pe care o au, Andreea a postat pe Facebook o fotografie de la patinoar alături de "soacra" ei.

Cântăreaţa, alături de Andreea, iubita fiului ei

simeon stalpnicul png

Mai are doi copii cu fostul soţ

Nicola (45 de ani) şi compozitorul Mihai Alexandru (47 de ani) s-au cunoscut în vara anului 1989, la Mamaia. A fost dragoste la prima vedere, iar Mihai a lansat-o spectaculos în lumea muzicală după ce i-a compus piese ce au devenit imediat hituri.

Au rămas împreună pe scenă, dar şi în viaţa reală. S-au căsătorit, iar rodul iubirii au fost cei doi copii: Maria şi Jonathan. Pe parcursul celor cincisprezece ani de căsnicie au avut grijă de copiii lor, dar şi de Mario, băiatul compozitorului dintr-o relaţie anterioară.

Vestea divorţului a căzut ca un trăsnet pentru cei apropriaţi, iar cântăreaţa şi Mihai şi-au spus adio în 2006. După divorţ, cei doi au păstrat legătura de dragul copiilor, însă nu au mai colaborat pe plan profesional.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net