Nidia, vacanţă pe banii din club

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nidia Moculescu şi-a împlinit visul de a fi independentă! Se întreţine singură, nu mai depinde de părinţi şi are un job care îi aduce satisfacţii! Muzica e tot ce iubeşte fiica Moculeştilor şi se pare că ia bani grei din cântări! Vara asta, pe lângă vacanţele la mare, Nidia a fost într-o croazieră de vis unde a cheltuit... fără număr.

Fata Marianei Moculescu şi a compozitorului Horia Moculescu trăieşte pe picior mare, căci se răsfaţă cu cele mai scumpe vacanţe.

Dornică să scape de stresul cotidian, bruneta şi-a pus banii la ciorap şi şi-a făcut cadou o croazieră pe ţărâmuri exotice.

simeon stalpnicul png

Ea munceşte din greu pentru a se întreţine, însă nu se plânge! Nidia cântă aproape în fiecare seară în clubul „The Buddhist" din Capitală şi se pare că pleacă acasă cu buzunarul plin. De trei luni, fata Moculeştilor s-a perindat pe unde a vrut sufletul ei.

Plimbările pe Litoralul Mării Negre au fost cele mai dese, însă cea mai reuşită vacanţă a fost când a plecat pe croazieră. Destinaţiile au fost de vis, căci a vizitat Roma (Italia), Marsilia (Franţa) şi a încheiat cu plimbarea pe Coasta Mediterană, Ibiza şi Mallorca.

„Eu îi plătesc doar facultatea. Măcar eu să fac asta, din păcate. În rest, Nidia se descurcă, îşi plăteşte chiria singură. Are 22 de ani, e pe picioarele ei. Are ajutorul meu necondiţionat, sunt tatăl ei, dar se întâmplă rar ca ea să-mi ceară bani. Am un copil minunat", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Horia Moculescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net