«Nu văd importanţa unui personaj ca Bianca» Cine şterge pe jos cu fosta asistentă

Ultima actualizare:
Noua Iulia Albu
Noua Iulia Albu

Iulia Albu a criticat dur o ţinută purtată de Marina Dina şi a spus chiar că geanta fostei asistente tv e un fals. După ce Marina s-a grăbit să o contrazică, fashion editorul a avut o replică acidă la adresa blondei, dar şi a altor asistente.

Iulia a subliniat că pe ea nu o interesează persoanele lor şi nici nu vede importanţa unor altfel de personaje. Comentariile ei sunt făcute exclusiv la adresa hainelor şi contează prea puţin cine le poartă sau dacă sunt pe un umeraş.


    Noua Iulia Albu
Noua Iulia Albu

"Comentariile sunt facute pe baza unor imagini! De aceea, de multe ori, remarcile mele privind apartenenta unor anumite produse nu sunt clar definite si chiar ma feresc sa vorbesc prea mult pe marginea lor. In general, nu ma intereseaza ce genti poarta Bianca Dragusanu, Marina Dina sau Daniela Crudu si nici nu vad neaparat importanta acestor personaje, drept pentru care ma rezum la a comenta doar tinutele ce imi sunt propuse in rubrica, indiferent daca ele sunt pe un om, pe o capra sau pe un umeras", a declarat Iulia pentru kfetele.ro.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels