O cântăreaţă de la noi în război cu un luptător K1!

image
Cătălin Moroşanu şi Neylini

Miroase a război? Neylini şi Cătălin Moroşanu şi-au aruncat mai multe săgeţi în timpul unei emisiuni în care au filmat împreuna. Luptătorul K1 şi artista s-au tachinat pe parcursul ediţiilor filmate împreună.

Cântăreaţa care a spart topurile muzicale cu piesa "Muleina", Neylini, şi Cătălin Moroşanu au filmat împreună pentru emisiunea "Cireaşa de pe tort", difuzată de luni până vineri, pe Prima TV. În cadrul editiilor filmate, cei doi au avut mai multe replici acide spuse unul altuia. În vreme ce Neylini l-a apostrofat pe luptator că a făcut o combinaţie alimentară inedită atunci cand el a fost gazdă, Moroşanu o tachina de fiecare dată spunându-i: "Neylini, tu esti number one!".

De asemenea, când a fost rândul cântăreţei să gătească, şi Cătălin a fost plin de umor la adresa ei. Interpreta hit-ului "Te iubesc" chiar îl cataloghează pe luptătorul Superkombat ca fiind un bărbat cu un simţ al umorului foarte dezvoltat."E un tip rigid în anumite idei pe care le are, dar totodată e prietenos şi haios. Am râs mult cu el", a declarat Neylini.

Tachinările dintre cei doi pot fi văzute şi astăzi , în cadrul emisiunii "Cireaşa de pe tort", difuzată de Prima TV, de la ora 17:00. Artista este în continuare în promovare cu hit-ul "Te iubesc", care este difuzat în heavy-rotation de toate radiourile româneşti.

"Mă bucur mult că a prins aceasta piesă, pregătesc încă multe surprize pentru vara ce bate la uşă", a adăugat cântăreaţa.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Biki captură foto  CTP Iași jpeg
Captură de ecran din 2022 09 19 la 14 12 43 png
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta