„O mârlănie absolută”. Două spectatoare au mâncat șaorme în timpul spectacolului Hamlet, de la Cluj

Ultima actualizare:

Unul din actorii Teatrului Național Cluj, care a jucat în spectacolul Hamlet, a relatat pe rețelele sociale gestul de proastă creștere din partea a două spectatoare care au venit în sală cu două șaorme și imediat după stingerea luminii s-au apucat să mănânce. Cele două femei stăteau în primul rând, precizează actorul care l-a interpretat pe Hamlet.

Actorul Cristian Grosu în Hamlet. Sursă foto Actual de Cluj
Actorul Cristian Grosu în Hamlet. Sursă foto Actual de Cluj

„Au așteptat să se facă întuneric în sală”

Actorul Cristian Grosu a relatat pe Facebook întreaga întâmplare.

„Pe când jucam Hamlet la TNC (Teatrul Național Cluj-n.red.). două domnișoare (trecute) care stăteau în primul rând, chiar după începerea spectacolului, au început să mănânce shaworma (credeți-mă că nu e o glumă) cu de toate.

Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală… Pentru că personajul meu intra din sală printre spectatori, am reușit să le atrag atenția. În orice caz, gestul lor, gestul de a mânca într-o sală de spectacole mi se pare de un extrem prost gust. Nu mai vorbesc despre ținută, telefon mobil, ș.a.m.d. Mi se pare mai mult decât corect să întrerupi un spectacol dacă spectatorii dau dovadă de prostie cronică”, este mesajul actorului postat pe rețeaua socială, preluat de presa locală.

„Gestul este de o mârlănie absolută”, a comentat cineva, potrivit Știri de Cluj.

În urmă cu câteva zile, actorul Andrew Scott a povestit cum a întrerupt faimosul monolog al lui Hamlet, pe scenă, când a observat că un spectator trimitea e-mail-uri de pe laptop. S-a întâmplat în 2017, dar Scott a făcut dezvăluirea într-un interviu recent.

Când îl jucam pe Hamlet, un tip și-a scos laptopul – nu telefonul, laptopul – în timp ce eu eram în mijlocul monologului ”A fi sau a nu fi”, a spus acesta. ”Am făcut o pauză și [echipa de scenă] mi-a spus: „Du-te mai departe” și mi-am spus, „Nici gând”. Și nu și-a dat seama, mă oprisem de multă vreme”, a adăugat el.

Scott a spus că abia după ce femeia care îl însoțea pe bărbat, i-a dat un ghiont, el și-a închis laptopul și l-a pus deoparte.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net