O suedeză refuză de patru ani să-şi înmormânteze mama

Suedeza crede că este vorba de un caz de malpraxis, astfel că se luptă cu toată lumea: cu medicii spitalului, cu autorităţile, ba chiar şi cu preoţii. În tot acest timp, răposata a rămas în frigiderele crematoriului din localitatea Sundsvall, relatează site-ul The Local. "Ea luptă pentru convingerea sa, dar în acelaşi timp mama ei merită să-şi găsească odihna veşnică", afirmă preotul paroh.

Fiica bătrânei afirmă că nimeni nu a aplicat procedurile de resuscitare atunci când mama ei a făcut stop cardiac. În plus, medicaţia primită în ultimele zile ar fi grăbit moartea femeii, mai pretinde aceasta. Acum, ea solicită o nouă autopsie a trupului neînsufleţit, considerând că astfel ar ieşi la lumină adevărata cauză a decesului.

Preotul Tor Frylmark a încercat să o convingă să accepte să-şi îngroape mama, însă în zadar. Autorităţile au decis să organizeze înhumarea bătrânei, însă fiica acesteia a făcut apel la hotărârea consiliului local. Mai mult, ea ar fi prezentat cazul în faţa Comisiei Europene a Drepturilor Omului. Ce-i drept, dacă şi acest ultim demers va eşua, ea va fi obligată să îşi conducă mama pe ultimul drum, la patru ani de când aceasta a încetat din viaţă.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
copii batuti caldarasti (1) jpeg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati