Soţia lui Andrei Gheorghe, în sânii goi la mare

simeon stalpnicul png

Soţia lui Andrei Gheorghe este o femeie lipsită de inhibiţii. Petruţa a fost surprinsă, ieri după-amiază, de fotoreporterii Click!, la plajă, făcând topless, sub atenta supraveghere a cunoscutului realizator de emisiuni radio şi tv.

Andrei Gheorghe şi Petruţa Grigoriu s-au căsătorit în urmă cu doi ani, fiecare dintre ei având antecedente în ceea ce înseamnă un mariaj. Ea a mai fost măritată de două ori, având din căsniciile anterioare trei copii, iar el o dată, fiind tatăl unei fete. Deşi luna de miere a trecut de mult, dragostea dintre Andrei şi Petruţa pare că se menţine la cote maxime. Cel puţin asta ar fi concluzia care s-ar putea trage din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! ieri după-amiază, pe plaja din Mamaia. Fosta vedetă de televiziune şi soţia, care se află de o săptămână pe Litoral, s-au bucurat ca doi copii de marea caldă şi cu valuri mici. Au intrat împreună în apă, unde s-au zbenguit, au râs şi s-au tachinat ca un cuplu aflat la începutul unei relaţii.

După o baie, Andrei Gheorghe se relaxează la o bere

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

După ce s-au plictisit de bălăceală, soţii Gheorghe au ieşit din mare ţinându-se de mână. Doamna Gheorghe, care nu purta sutien, a atras privirile câtorva curioşi care l-au recunoscut pe soţul ei. Aceasta a părut că ignoră, însă, indiscreţia celorlalţi turişti de pe plajă, defilând nestingherită cu sânii goi. Soţii Gheorghe se află pe Litoral de aproximativ o săptămână. Fotoreporterii Click! i-au mai surprins la plajă, dar în compania unor prieteni. În timp ce Andrei Gheorghe s-a răcorit cu o bere, soţia lui s-a răsfăţat la soare.

Moda topless face ravagii pe Litoral

După ce Margherita şi-a expus în premieră sânii siliconaţi, pe o plajă din Mamaia, Viorica din Clejani şi-a făcut şi ea curaj şi a urmat exemplul fiicei sale. Cu singura menţiune că Viorica nu mai are nici 20 de ani, nici sânii siliconaţi, aşa că priveliştea a fost cu totul alta. Se pare că cea care a reuşit s-o convingă pe cântăreaţă să renunţe la sutien este chiar fiica ei, Margherita. "Grasă şi frumoasă", aşa cum se caracterizează Viorica de fiecare dată, artista a avut grijă să se dea cu cremă cu protecţie solară înainte să-şi expună nurii.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
GYORPLUSZ jpg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg