Dj Wanda plânge de durere! Este ţinută ca în armată chiar şi în vacanţă!

Dj Wanda
Dj Wanda

DJ Wanda nu a renunţat la sport nici măcar în vacanţă! După ce încheiat filmările la show-ul "Splash" de la Antena 1, unde şi-a învins teama de apă şi a sărit în piscină de la 5 metri înălţime, non-conformista vedeta a plecat în vacanţă pe litoral alături de antrenorul ei personal.

La malul mării, DJ Wanda înlocuieşte antrenamentele la aparate cu cele de tip funcţional, care se bazează pe mult pe greutatea corpului. "Cătălin Ristea, antrenorul meu personal, se află şi el la mare în această perioadă, astfel că noi facem sport în timp ce alţii dorm. Ne trezim de dimineaţă şi alergăm 7-8 kilometri, iar apoi facem antrenament funcţional chiar pe plajă. Flotări, abdomene, sărituri şi exerciţii de stretching", a declarat DJ Wanda.

La 37 de ani, vedeta se laudă cu picioare lipsite de celulită şi un posterior perfect, însă forma ei fizică este rezultatul multor şedinţe de antrenament.


    Dj Wanda
Dj Wanda

"Uneori plâng de durere, dar nu mă las. Fac contracturi, ma dor toţi muăchii, însă găsesc mereu puterea de a merge mai departe. Ca să fiu în formă maximă la 37 de ani nu este un lucru uşor, însă merită. Mă simt mai bine şi arăt mai bine decât multe fetiţe de 18 ani. Dieta este foarte importantă, iar dulciurile nu mai reprezintă acum un viciu pentru mine", a mai spus DJ Wanda.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg