Ce s-a ales de Valahia? Iată cu ce se ocupă acum Dorin Topală

image
Dorin a absolvit Academia Navală din Constanţa

Unul frapează cu gesturile puerile, celălalt şochează cu imaginea de bărbat hotărât, care ştie ce vrea de la viaţă. Unul se laudă neîncetat pe reţelele de socializare, timp în care celălalt îşi petrece mai bine de jumătate de an pe mare, ca ofiţer de navă. Cam aşa ar arăta o scurtă caracterizare a evoluţiei membrilor trupei Valahia, Mihai Trăistariu şi Dorin Topală.

Dacă Mihai Tristariu a decis să rămână în lumina reflectoarelor şi să facă tot ce este omeneşte posibil pentru a atrage atenţia publicului asupra sa, Dorin Topală a hotărât să renunţe la hainele sclipicioase de scenă pentru uniforma de ofiţer naval.

image
A cântat cu Trăistariu şase ani

Trăistariu s-a apucat să contabilizeze materialele referitoare la el, apărute astăzi în presa naţională şi internaţională. Şi pentru a sublinia faptul că este un artist de success, Mihai anunţă triumfător:

"... hop si-n Republica Moldova ... ... si-asa am zis ca odata si odata ... tot am sa fac o lansare acolo, la ei ! ... in Moldova am avut mereu un succes colosal : ba se ridica sala in picioare, ba primeam buchete intregi de flori ! Cred ca ei sunt crescuti altfel ...  Plus ca au un mare respect pentru artisti !"

Din ce în ce mai euforic, Mihai Trăistariu a ţinut să-şi împărtăşească bucuria cu fanii de pe facebook: „... wow ... ce tare sunt !", „Ma pozez in toate oglinzile pe care le intalnesc. Se numeste ... Narcisism. Da ... Stiu ... Ma iubesc din ce in ce mai mult in ultima vreme ! Te pui cu dragostea ?!".

Pe de altă parte, fostul coleg al acestuia, Dorin Topală, a renunţat la cariera muzicală în favoarea Academiei Navale din Constanţa, pe care a absolvit-o cu brio. Dorin susţine că nu regretă nicio clipă faptul că a renunţat la cariera muzicală pentru marină.

„Plec câte cinci-şase luni, apoi stau acasă câte trei luni, şi tot aşa. Ce-i frumos la viaţa de navigator este că, atunci când venim acasă ne ocupăm numai de familie".

CLIIMA20130427 0037 1 jpeg
Dorin a absolvit Academia Navală din Constanţa

Dorin s-a căsătorit în 2004 şi are o fetiţă în vârstă de şase ani, pe nume Alexandra.

Mihai Tristariu şi Dorin Topală au cântat împreună în trupa Valahia, în perioada 1998-2004. Cele mai cunoscute melodii ale grupului au fost „Banii şi fetele", „La mare, la soare", „Banana", „Why", „Singur", „Iubito, nu plânge!", „Scufiţa", „Mama" sau „Sha-la-la".

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg