Le recunoaşteţi nemachiate?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Le vezi la televizor sau în reviste frumoase ca scoase din cutie. Machiate, aranjate, impecabile. În viaţa de zi cu zi, însă, vedetele noastre arată ca orice om de rând. Aproape că nu le recunoşti.

Ca persoană publică, te machiezi mult - ai concerte, şedinţe foto, emisiuni tv. Câteodată chiar simţi nevoia să-ţi laşi tenul să respire, după ce zile la rând a trebuit să foloseşti tone de pudră şi de farduri. Apoi, este adevărat că, atunci când ai un program infernal, nu ai timp să stai cu orele în faţa oglinzii.

simeon stalpnicul png

Totuşi, ca vedetă, nu-ţi poţi permite luxul de a face pauză de machiaj în văzul tuturor fără să fii „taxată". Anda Adam, Andreea Ibacka, Daniela Gyorfi, Roxana Ciuhulescu, Sorana sau Marijuana au fost surprinse de fotoreporterii Click! ziua în amiaza mare, pe stradă, ca pe acasă. Nearanjate, cu părul ciufulit, fără farduri, vedetele şi-au pierdut puţin din strălucirea cu care ne obişnuiseră. Arătau ca oricare dintre noi. Lucru care nu e neapărat rău. Şi naturale au farmecul lor.

Mirela Păduraru, consilier în estetică şi trainer în cosmetică şi machiaj profesional (www.mirelapaduraru.ro), le-a analizat pe vedete aşa cum sunt ele în realitate, cu calităţile şi defectele lor. Iată ce sfaturi le-a dat.

Anda Adam

"Look rock, machiaj... deloc! Sfatul meu pentru Anda este ca, în zilele în care n-are chef să se machieze, să abordeze un look fresh, natural. Lipsa machiajului, cu geacă de piele, unghii roşii şi coafură linsă, întinsă cu placa, sunt din filme diferite. Dacă eşti fata rea, abordează un smokey eyes cu sprâncene conturate şi buze nude. Încearcă ceva mai ... sălbatic, mai rebel. Potenţial ştim că ai!"

Daniela Györfi

"La Daniela trebuie ochelari de soare, maaari de tot, special pentru zilele proaste. Cu ce sa încep? Ce deranjează optic, în afară de coafură, este operaţia de mărire a buzelor evidentă şi aspectul obosit al tenului. Îi recomand tratamente cosmetice de rejuvenare non injectabile, corectarea buzelor prin machiaj şi renunţarea la "bronz". Tenul trebuie să aibă un aspect proaspăt, luminos, iar vizita la o cosmeticiană bună rezolvă problema".

Delia Matache

"Ce îmi place la Delia este că are acea atitudine de genul "I'm a star, baby!", chiar şi nemachiată. Dar, la sprâncene, trebuie contur! Durează doar un minut să creionezi uşor sprâncenele înainte de a ieşi din casa. Îţi mai aplici un ruj în câteva secunde şi ... deja pari altfel. Dacă nu ai timp de aplicat mascara, poţi încerca extensiile de gene fir cu fir, de o lungime potrivită. Dau un aspect natural şi o lună de zile poţi uita de machiajul genelor... în timpul liber".

Roxana Ciuhulescu

"Pe Roxana Ciuhulescu o recunoşti oricum, indiferent dacă are machiaj sau nu. Îi stă bine în roz, corai şi ar putea opta pentru rujuri în culori fructate pentru această vară. Fiind sportivă, nu este necesar prea mult machiaj. Look-ul Roxanei trebuie să fie bazat pe naturaleţe şi să dea impresia că este construit fără prea mult efort. O pudră minerală bronzantă, sprâncene perfecte şi un ruj vesel sunt suficiente... de la înălţime".

Oana Ioniţă

"La un aşa corp senzaţional, ar trebui un look pe măsură! Chiar şi pentru plajă sunt câteva trucuri să arăţi bine, fără prea mult efort. Pentru un look natural, vopşeste sprâncenele în şaten şi genele cu negru. Astfel vei arăta perfect la mare, putând să renunţi la creionul de sprâncene şi la mascara. Foloseşte un BB cream pentru un aspect de "bebeluş" al tenului, un balsam bio colorat pentru buze, ochelari de soare şi ... zâmbeşte, Oana!"

Dana Marijuana

"Dana e o femeie frumoasă, are trăsături cu personalitate şi sprâncene îngrijite. Doar că este într-o zi proastă. Un pic de blush natural în obraji, un iluminator pe ridurile nazogeniene şi un ruj natural ar schimba complet situaţia în ... roz. Indiferent cum sunt anumite zile, cu doar 5 minute de machiaj le putem schimba în zile bune. De primit complimente".

Andreea Ibacka

"Pentru un look de «miezul zilei» nu-ţi trebuie tone de machiaj, dar sunt câteva repere demne de luat în seamă: sprâncenele uşor creionate din punctul cel mai înalt spre coadă şi un pic de anticearcăn, pentru a retuşa machiajul peste zi. Dacă dai cu prea mult fard de obraz şi nu echilibrezi printr-un ruj sau gloss, rişti să pari tristă şi necăjită şi nu asta ţi-ai dori. Noi vrem să te vedem veşnic tânără şi frumoasă! Aşa ne-ai obişnuit".

Sorana

"Ei... ce-avem noi aici? O fată frumoasă, "moţată" şi nemachiată. Sorana, când n-ai chef să te machiezi, evită împletiturile din păr. Atrag atenţia asupra zonei superioare, implicit asupra feţei. Maschează ochii cu ochelari negri opaci şi aplică pe buze un ruj puternic. Deşi rămân la părerea că în doar 3 minute poţi masca cearcănele, aplică o cremă colorantă şi un gloss într-o culoare veselă, aşa cum eşti şi tu!"

Mai citeşte:

Andreea Ibacka, discuţie «la umbra» maşinii

FOTO EXCLUSIV Marijuana, dărâmată de despărţirea de soţ! Uite în ce hal arată

EXCLUSIV! Soţul «bebeluşei» Oana a rămas fără verighetă

EXCLUSIV VIDEO Roxana Ciuhulescu: «M-am antrenat cu cei mai tari scafandri militari»

VIDEO Reacţia surprinzătoare a Deliei Matache după ce a fost acuzată că a cântat manele

Daniela Gyorfi și-a scos noul nas în lume!

EXCLUSIV! Anda Adam: «Nu am fost cerută de soţie niciodată»

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net