«A devenit o obişnuinţă ca Adriana şi Silviu să se tot căsătorească». Vezi cine a spus asta!

Cu toate acestea, vestea unei noi căsătorii nu a mai şocat pe nimeni. Eduard, naşul celor doi băieţi ai cuplului, Eduard şi Maximus a acceptat să stea de vorbă cu reporterul Poveştiri Adevărate, căruia i-a mărturisit că s-a obişnuit deja cu despărţirile şi împăcările cuplului Bahmuţeanu- Prigoană.

"A devenit o obişnuinţă ca Adriana şi Silviu să se tot căsătorească. Nu mă mai miră nimic, nu mai miră pe nimeni. Eu cred că se potrivesc. Nu ştiu cine pe cine a cerut de data asta, cred că de comun acord au stabilit asta", a declarat bărbatul.

Cumătrul Adrianei şi al lui Silviu a mărturisit că din punctul lui de vedere, decizia celor doi este o alegere făcută pentru copii lor, care şi-au dorit să îi vadă împreună.

"E un consens fericit pentru ei şi copiii lor. Atunci când este vorba de copii, părinţii trebuie să fie foarte cerebrali în ceea ce priveşte relaţia dintre ei, pentru copiii care vor să îi vadă împreună", a spus acesta.

Eduard a declarat că nu se mai aşteaptă la o nuntă în biserică din partea celor doi, ci doar la o cununie civilă.

"Nu cred că mai e cazul să facă nuntă cu fast, au mai făcut asta o dată. Bănuiesc că se vor recăsători doar civil, e fără sens să se mai ducă la biserică din moment ce au mai fost o dată", a afirmat cumătrul Adrianei Bahmuţeanu şi al lui Silviu Prigoană.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
zodia care consuma alcool jpg
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg