FOTO Gest incalificabil al Magdei Catone la un an de la moartea lui Şerban Ionescu

Ultima actualizare:

    Actriţa este foarte  îngrijorată pentru  starea de sănătate  a soţului său
Actriţa este foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a soţului său

Magda Catone, fosta soţie a regretatului actor Şerban Ionescu, l-a uitat pe cel care i-a stat alături preţ de 30 de ani. Actriţa nu a putut trece peste războiul purtat în timpul vieţii cu fostul soţ aşa că a ales să-l dea uitării, iar pentru ea împlinirea unui an de la moartea acestuia nu i-a stârnit niciun regret.

În 22 noiembrie, se împlineşte un an de la moartea lui Şerban Ionescu. Se pare că mama acestuia, Ica Ionescu, împreună cu Irina Lehan, femeia care i-a stat alături actorului până în ultima clipă, au ales să-i facă parastas înainte de postul Crăciunului. Potrivit ziaruluiring, Magda a ales să nu ia parte la ceremonia de comemorare a fostului ei soţ.

Magda Catone şi Şerban Ionescu au fost căsătoriţi timp de 30 de ani şi au avut împreună un băiat (17 ani), Carol. Se pare că tânărul nu a moştenit numai trăsăturile fizice ale tatălui, ci şi talentul actoricesc al părinţilor lui.

simeon stalpnicul png

(foto: facebook)

simeon stalpnicul png

De ce vrea Magda Catone să-l declare senil pe Şerban Ionescu?

«Catone abia aşteaptă ca Şerban Ionescu să moară!

«Iubita» lui Şerban Ionescu l-a plâns mai mult decât soţia - FOTO

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net