Camelia Şucu îşi ia pălării doar din ţară. Creatoarea Gabriela Dumitran a convins-o cu talentul ei

Ultima actualizare:
Gabriela Dumitran
Gabriela Dumitran

Mereu elegantă şi în pas cu moda, Camelia Şucu a vrut să ştie care sunt ultimele tendinţe în materie de pălării. Creatoarea Gabriela Dumitran i-a "vândut" toate secretele.

Este femeie de afaceri şi printre cele mai elegante prezenţe din România. Camelia Şucu ştie să asorteze întotdeauna hainele şi este foarte atentă la detalii. Cum accesoriile sunt elementele de bază care dau reafinament unei ţinute, "Regina mobilei" a fost prezentă la inaugurarea Millinery Atelier, atelierul de pălării al talentatei creatoarei Gabriela Dumitran. Extrem de curioasă, Camelia Şucu a probat o pălărie cu boruri mici şi o voaletă care i-a pus ochii în evidenţă.

camelia
camelia

"Îmi plac foarte mult pălăriile dar nu cele cu boruri foarte înalte pentru că "iau" din înălţime. În afară de pălăriile de vară, cele pe care le port la plajă, mai am în garderobă patru pălării, pentru că  le-am mai făcut cadou  Am o voaletă, o bentişă foarte dragă.  Le achiziţionez din magazinele de-aici întrucât în ultimii ani m-am săturat să car de bagaje prin avioane. Aici avem designeri foarte talentaţi", a declarat Camelia Şucu, pentru Click!

Creatoarea acestor accesorii care înnobilează ţinuta doamnelor, este foarte dedicată şi ăşi petrece în atelier peste zece ore zilnic. În urmă cu şase ani, Gabriela Dumitran şi-a lăsat jobul ei pentru că nu se regăsea în ceea ce făcea şi a început să facă pălării.

camelia
camelia

"Totul este lucrat manual, cea mai simplă pălărie necesită 6 ore de muncă. Aducem materiale din Italia, Franţa, Japonia. Preţul pălăriilor pornesc de la 150 de euro şi pot ajune până la 1.500 sau 2.000 de euro. Loredana este printre vedetele cu care am lucrat, Geanina Corondan, iar Mihaela Răulescu ne-a purtat creaţiile într-un pictorial pentru revista Elle", ne-a spus  Gabriela Dumitran.


    camelia
camelia
image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net