Raluka a încins scena la Balul bobocilor

image
Raluka a ridicat lumea în picioare (FOTOGRAFII: ROBERTO SĂLCEANU)

Petrecere până dimineaţa, cu muzică şi concurs de frumuseţe. Aşa s-au distrat studenţii de la Universitatea „Titu Maiorescu” (UTM) din Capitală. Atmosfera incediară a fost asigurată de interpreţi „pe val” printre tineri, Raluka, DJ Sava şi Ami.

Peste patru sute de studenţi în anul I de la „Maiorescu" au umplut joi seara clubul unde a fost organizat „Balul bobocilor". S-au îmbrăcat care mai de care mai elegant şi au venit cu chef de distracţie.

Atmosfera a devenit incendiară când pe scenă au urcat interpreţi la modă printre tineri: Raluka şi DJ Sava, care au ridicat lumea în picioare cu melodia „Aroma". Apoi, a apărut Ami, o altă favorită a studenţilor, care a cântat cele mai noi piese ale sale.

image
Raluka a ridicat lumea în picioare (FOTOGRAFII: ROBERTO SĂLCEANU)

Cinci fete şi tot atâţi băieţi s-au urcat pe podium pentru concursul de „Miss şi Mister". Emoţii uriaşe până s-au anunţat câştigătorii: Anita Ciucur, „boboc" la Comunicare şi Alexandru Prodana, anul I la Drept.

„A fost foarte frumos. Studenţii au organizat totul şi ne-am bucurat să fim prezenţi la un moment atât de important din viaţa lor, primul an de studenţie. Mi-am adus aminte de perioada când eram căminist şi mă duceam la astfel de petreceri, unde se stătea până la ziuă. Am stat doar până la ora 2 pentru că aveam cursuri dimineaţa şi nu mă puteam prezenta în faţa studenţilor neodihnit", ne-a declarat Gabriel Ispas, decanul Facultăţii de Drept de la UMT.

Peste 400 de studenţi au ales pe cei mai frumoşi “boboci”

simeon stalpnicul png
Raluka a ridicat lumea în picioare (FOTOGRAFII: ROBERTO SĂLCEANU)
3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
image
image
image
image
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei
iphone camera jpg
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg