«Am patru operaţii! Sunt cusută cu fir de argint». Detaliile operaţiei prelungite prin care a trecut Minodora

Ultima actualizare:

A ţinut dieta prescrisă de nutriţionist şi a dat jos 25 de kilograme, însă procesul de slăbire a avut şi efecte neplăcute, respectiv un abdomen lăsat şi grăsime în zona picioarelor şi a şoldurilor, scrie ziarulring.ro.  Fără să stea pe gânduri, artista s-a supus unei intervenţii chirurgicale menite să-i repare imperfecţiunile şi a stat pe masa de operaţie peste cinci ore.

"Mă simt mai bine, mai sunt umflată, dar mă deplasez. Sunt încă bandajată între picioare, sunt tăiată inghinal, am patru operaţii. Mi-au luat surplusul de grăsime de pe picioare, de pe burtă, mi-au făcut o reconstrucţie a muşchiului abdominal şi am scăpat şi de grăsimea de pe şolduri. Operaţia a durat mai mult din cauza muşchiului abdominal care era lipit de perete, era praf, chiar trebuia o reconstrucţie.

Doctorul mi-a spus că într-o lună îmi dă jos bandajele, dar să vedem... Aş mai avea de aşteptat o săptămână. Nu prea ştiu cât o să dureze, depinde de procesul de vindecare. Tăieturile inghinale aştept să se vindece mai repede, că mi-au pus un fir de argint care, spun ei, ajută la vindecare", a precizat Minodora.

Cântăreaţa a mărturisit că ar mai avea o intervenţie estetică de făcut însă îi lipseşte curajul. Ea ar vrea să-şi ajusteze bustul, care şi-a pierdut din fermitate.

Citeşte şi:

După ce s-a operat la burtă, Minodora nu mai face sex două luni!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net