Mihai Albu face sărbătorile cu fosta soţie: «Găina nu este a mea, nu decid dacă va fi cu noi!»

Ultima actualizare:
Mihai Albu
Mihai Albu

Mihai Albu a povestit azi la postul Acasă faptul că va face sărbătorile împreună cu Iulia și cu fetița lor, Mikaela. Cel mai apreciat creator de pantofi de la noi a spus și ce cadou își dorește fetița lor de la Moș Crăciun.

”Mikaela vrea o tabletă și robofish, ca să-și completeze colecția.Sunt niște peștoșori care înnoată când îi pui în apă. Și acum vrea toată colecția. Ce îmi doresc eu de Crăciun? Vreau familia aproape de mine, e cel mai mare cadou", a mărturisit Mihai Albu la "Poveștirile adevărate".

Creatorul spune că va petrece Crăciunul cu Iulia. "Sărbătorile o să le facem în familie, o să fie și Iulia. Avem o relație bună, mai mult nu intru în detalii. Însă, Crăciunul îl facem împreună cu siguranță. Eu nu gătesc și oricum o să am de lucru până în ultima zi. Eu mă ocup de brad, l-am avut o dată negru, altă dată albastru. A fost idea amândurora, nu doar a Iuliei. În alt an am avut un brad multicolor”, a spus acesta.


    Mihai Albu
Mihai Albu

În privința găinii Iuliei, Mihai Albu nu s-a pronunțat, nu a știut să spună dacă Iulia vine la masa de crăciun cu aceasta. "Găina nu este a mea, nu decid dacă va fi cu noi", a mai spus Mihai Albu.

image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
fructe pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net