EXCLUSIV Șoc! Teo, suspectă de cancer? Vedeta va suferi încă o intervenţie chirurgicală

Ultima actualizare:
Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir nu a scăpat de cuţit. Vedeta va mai suferit o intervenţie chirurgicală, după ce va da jos din greutate. Teo a vorbit despre acest lucru, dar şi despre multe altele, într-un interviu. Ea a mărturisit că medicii au suspectat-o de ceea ce e mai rău, probabil cancer, însă după analizele primite în urmă cu două zile poate răsufla uşurată.

Ce te-a determinat să te operezi şi să-ţi micşorezi stomacul?

Intervenţia face parte dintr-un proces de vindecare de lungă durată. Acesta e şi primul pas pe care-l fac ca, după scăderea în greutate, să putem pune o plasă ce compensează lipsa muşchiului abdominal. Mi-e foarte greu să trăiesc fără muşchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat şi am o sensibilitate în zona respectivă. Am încercat să trăiesc ca un om normal, e foarte greu. Aşa că, cel mai sănătos ar fi să reducem dimensiunile, ca ulterior plasa să fie pusă pe dimensiunile fireşti. Dacă puneam plasa acum şi slăbeam, plasa ar fi rămas mare. Trebuie scăzut în greutate ca plasa să se potrivească dimensiunilor respective.


    Teo Trandafir
Teo Trandafir

În ce a constat operaţia? Ştiai ce te aşteaptă?

Se numeşte Gastric Sleeve, puteţi să intrati pe Internet şi la ponderas.ro ca să aflaţi amănunte. Se reduce dimensiunea stomacului, astfel încât cantitatea de alimente introduse în el să fie mult mai mică. Sigur că ştiam ce mă aşteaptă, am fost informată de o mie de ori, mi s-au făcut testele din cap până-n picioare, astfel încât s-a constatat că sunt eligibilă pentru un asemenea tip de operaţie. Nu toată lumea e. În momentul în care am ieşit din clinică la Viena, se suspecta faptul că voi fi diabetic-insulino-dependentă, din cauza imposibilităţii pancreasului de a suplini nevoia de insulină a unui organism de dimensiunea celui pe care-l am. Se preconiza ca la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, tot voi fi insulino-dependentă. M-am întors la Viena cu glicemie foarte bună, iar medicii de acolo au spus că este un miracol, dar nu se ştie cât va dura. Faptul că această operaţie de Gastric Sleeve poate determina un insulino-dependent să nu mai fie mi s-a părut un fel de ajutor pe care-l dau acestui miracol.

Ce ti-a recomandat medicul să faci sau să nu faci după operaţie?

După operaţie mănânci cu atenţie, de fapt bei în prima lună. În prima săptămână bei apă, ceai, compot, supe, lichide clare, după care poţi trece la etapa de piureuri subţiri, după care piureurile pot fi mai consistente, iar într-un final poţi mânca normal. Chestia minunată e că ştii când să te opreşti. După două înghiţituri te-ai oprit. Nu ţi-e foame! Aşa am constatat că, pentru a funcţiona normal, organismului nu-i trebuie câtă mâncare îi dăm noi.

Câte kg ai dat jos?

Cel mai sănătos ar fi să nu mă cântăresc decât în prezenţa medicului pentru că mă cunosc şi o să fac obsesie. Când am slăbit 60 de kilograme cu dieta, ajunsesem să mă cântăresc la trei ore, şi ajunsesem să nu mai beau apă pentru că cele 250 de ml de apă îmi dădeau senzaţia că mă îngrăşa. Acum, dimpotrivă, trebuie să beau cel puţin 1.5l pe zi ca să hidratez organismul, ceea ce e foarte complicat. Într-un stomac foarte mic să bagi 1.5 l, înseamna să bei tot timpul. Nu mă intereseaza cât am slăbit pentru că nu acesta a fost scopul operaţiei.

La ce te-ai referit când ai spus că medicul ţi-a salvat viaţa?

Cred că am avut o mulţime de îngeri păzitori. Medicii au suspectat ceva foarte grav, pentru că atunci când găseşti o formaţiune ascunsă undeva, te gândeşti la ce e mai rău. Astăzi au venit analizele şi nu e...

Ce le recomanzi persoanelor care trec prin aceeaşi operaţie?

Orice fel de operaţie înseamnă o intervenţie fizică, dar mai ales o agresiune psihică. Trebuie să te duci la operaţie foarte bine pregătit psihic, că va urma o perioadă de dureri şi de frustrări care va trece în cele din urmă. În fiecare dimineaţă când te trezeşti şi te mişti, şi vezi că nu mai eşti ca înainte, primul lucru pe care trebuie să ţi-l spui e că trece. "Am o zi frumoasă, mâine va fi o zi şi mai frumoasă." Şi tot aşa.

Cum te-ai simţit în Israel? A fost prima călătorie aici?

În Israel m-am simţit îngrijită şi răsfăţată pentru că am fost cu o gaşcă absolut incredibilă. Toată lumea îmi aducea apa, shake-ul după mine, toată lumea în jurul meu era atentă să nu ridic valiza, să nu duc geanta, să mă protejeze, să-mi arate diverse locuri, dar să nu mă ducă pe jos. A fost ceva nemaipomenit, dacă ar fi după mine aş sta numai într-un asemenea turneu. A fost prima călătorie în Israel.

Ai avut voie să guşti din mâncărurile de pe acolo?

Am avut voie pentru că am întrebat ce aş putea mânca. Sunt înnebunită după humus, dacă îmi dai humus nu mai îmi trebuie altceva. Am întrebat dacă am voie să mănânc şi mi-au spus că da, deja când ajunsesem acolo aveam voie piureuri, aşa că a fost ok.

Ai apucat să vizitezi locurile sfinte?

N-am apucat pentru că noi am avut un turneu scurt, am ajuns pe 2 ianuarie în Israel şi pe 5 ne-am întors.

Pe Maia de ce nu ai luat-o?

Pentru că m-am dus la muncă şi pentru că Maia nu trebuie expusă unui public de o mie de oameni. După părerea mea un copil trebuie expus cu măsură, eu pe Maia am expus-o suficient la televizor cât să nu stârnească prea mare curiozitate publicului, dar ea a văzut doi cameramani în televiziune, nu trebuie să vadă o sală de o mie de oameni. Totuşi un copil de 9 ani are un psihic pe care nu poţi conta. Ea este într-adevar un copil excepţional, dar trebuie, după părerea mea, protejată.

image
image
image
image
image
image
injunghiat jpg
navalnii jpg
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net