Incredibil! Ea dă aproape o sută de milioane pentru 3 kilograme de grăsime! Sacrificiile unei dive

Ultima actualizare:
Nicoleta
Nicoleta

Nicoleta Luciu investește 2.000 de euro în tratamente de infrumusețare pentru a avea o siluetă de vis și tenul impecabil după mesele copioase de sărbători. Frumoasa brunetă a intrat într-un adevărat cantonament cu proceduri de ultimă generație menite să îi elimine orice urmă de celulită și grăsime de pe trup și pentru a avea tenul ferm și proaspăt.

"Şoriciul, salata de beouf și friptura la cuptor de Crăciun și-au pus amprena, așa că imediat după Revelion a trebuit să iau măsuri urgente. În două săptămâni, cu tratamentele acestea, va fi totul minunat!", a spus Nicoleta Luciu.

Pentru a scăpa de cele 3 kilograme cu care s-a ales, aceasta combină împachetările la Infrasaună cu ședintele de Crio de la Noblezza. Infrasauna uscată are ca scop detoxifierea organismului și eliminarea retenției de apă. În plus, infraroșul intensifică metabolismul arderilor. În cele 40 min cât dureaza procedura se ard aproximativ 800 calorii.


    Nicoleta
Nicoleta

Deja celebră, procedura Crio CoolTech foloseste o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura reduce eficient țesutul adipos localizat cu 30 % la o singură ședință. În medie, stratul de grăsime este redus circumferențial cu circa 4 cm, rezultate vizibile la 3 săptămâni după prima ședință. CoolTech este singurul aparat care răceste până la -8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de discomfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor de criogenare existente pe piață, care răcesc la doar - 3 grade în 10 minute.

În privința refacerii tenului, Nicoleta Luciu combină două tratamente cu rezultat instant: Hydrafacial și Intraceuticals - antioxidant booster.

Hydrafacial este cel mai complet tratament de curățare și regenerare a tenului, cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat.

"Îmi curăță tenul, îl efoliază, îl hidratează și îi protejează prin intermediul antioxidanților. Am pielea ca de bebeluș, fără a avea nevoie de timp de recuperare", declară vedeta.

Pentru a nu recurge la injecții cu acid hialuronic sau botox, vedeta alege Intraceuticals, tratamentele de rejuvenare facială neinvazivă, un booster cu antioxidanți ce revitalizează și echilibrează pielea ternă și iritată. Acidul hialuronic introdus prin jet puternic, combinat cu antioxidanții naturali reduce umflăturile și cearcănele din jurul ochilor, detoxifică pielea și sterge semnele oboselii, iar tenul își recapăta luminozitatea și hidratarea.

image
image
image
image
image
image
Bebeluș foto pixabay
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg