Cristea nu e singura victimă a Marianei Roşca! Declaraţiile blondei despre Iri: «E obsedat de femei»

Ultima actualizare:

    mariana
mariana

Mariana Roşca a dezvăluit recent că ea şi Adrian Cristea au avut o relaţie strict sexuală, care a început în octombrie şi s-a terminat cu puţin timp după ce Cristea a plecat la Paris cu Bianca.

Însă Cristea nu e singurul bărbat cunoscut cu care Mariana a avut o aventură. Ieşeanca de 34 de ani a devenit cunoscută drept "Blonda lui Iri", după ce a făcut mai multe dezvăluiri incredibile despre Irinel Columbeanu, în 2009, pe vremea când omul de afaceri era încă soţul Monicăi Gabor.

Adrian Cristea suferea după nunta Biancăi, dar făcea sex cu mai multe femei! Sunt nume cunoscute în lumea mondenă

Mariana a povestit pe atunci că Irinel i-a făcut avansuri după ce a cunoscut-o într-o seară, chiar dacă se afla acolo cu Monica. A invitat-o din nou în oraş şi, la un moment dat, când stăteau de vorbă, a sărutat-o sub braţ şi i-a mărturit că este nimfoman.

"A doua seara trebuia să avem o cină cu mai mulţi prieteni. Am ajuns la aceeaşi destinaţie ca în prima seara. Culmea a fost că eu nu am ştiut că nu este disco în seara aia. Portarul m-a condus unde era domnul Irinel. Acolo am avut surpriza să-l văd singur. Am întrebat unde sunt ceilalţi şi mi-a zis că celelalte persoane sunt pe drum şi pe drum au rămas. Am început să vorbim, să bem.  La un moment dat, m-a sărutat pe mână şi pe urmă a început să mă sărute la subraţ. M-am roşit toată, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva", a declarat Mariana la emisiunea "Happy Hour".

Cu toate că Irinel i-a făcut avansuri, Mariana a refuzat să meargă cu el la hotel. Blonda a insistat mereu că totul a fost doar un flirt, pentru că ea nu e genul de femeie care să aibă aventuri de o noapte şi oricum pe atunci avea un logodnic în Libia.

"Am început să discutăm despre nimfomania pe care mi-o spusese cu o seara inainte. El mi-a spus ca e nimfoman, dar cum termenul nu se aplica decât pentru femei, nu şi pentru bărbaţi, a spus că îi plac foarte mult femeile, e obsedat de femei. Mi-a zis să mergem undeva doar noi doi, să ne distrăm puţin. I-am spus că nu sunt genul de femei de o noapte", a mai adăugat Mariana.

Irinel a negat întotdeauna afirmaţiile blondei şi chiar a spus că Mariana vrea să îşi facă publicitate pe spatele lui. Monica a avut însă o reacţie cel puţin surprinzătoare. Ea a spus că Irinel poate să vină oricând cu femei acasă, pentru că "în general eu nu pun preţ pe accesorii".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net