Bianca Drăguşanu, primul interviu după divorţul de Victor: «I-am pierdut încrederea, nu iubirea»

simeon stalpnicul png

Bianca Drăguşanu a fost invitată în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „La Măruţă", unde a vorbit despre divorţul de Victor. Roşcata a spus că ea şi Victor se iubesc şi că ea i-a pierdut încrederea soţului, nu iubirea.

Prezentă în platoul emisiunii „La Măruţă", Bianca a spus că se simte dezamăgită de tot ceea ce se întâmplă şi despre cum face faţă divorţului.

"Sunt dezamăgită, stabilă şi echilibrată. Încerc să iau lucrurile aşa cum mi se dau. Nu am planuri pentru ziua îndrăgostiţilor. Niciodată nu am sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor în vreun mod special. Plecarea la Paris este probabil una dintre cele mai mari greşeli şi unul dintre cele mai mari regrete ale mele. Vom divorţa. Am băgat actele de divorţ. Eu nu mi-am dorit acest lucru. În 30 de zile se pot întâmpla multe. Dacă nu se prezintă unul dintre noi...", a spus roşcata.

Bianca a confirmat faptul că are o comunicare bună cu Victor şi a mărturisit că sunt momente în care conversaţiile lor se încheie cu vorbe frumoase şi cu declaraţii de dragoste.

"El este foarte hotărât şi oricine ar fi în situaţia lui, ar reacţiona la fel. Victor s-a mutat. Eu nu i-am pierdut iubirea, ci încrederea. Dacă Victor îşi doreşte divorţul, asta se va întâmpla. Eu nu vreau să divorţez de Victor. Sentimentele noastre nu s-au schimbat. Eu îi amintesc mereu faptul că-l iubesc. Eu îi spun mereu că-l iubesc, uneori îmi răspunde şi el. Acum, trebuie să-i şi recâştig încrederea", a mai declarat aceasta.

Vedeta a spus că Victor îşi doreşte divorţul, dar cu toate astea nu încetează să aibă grijă de ea.

Victor vrea să divorţeze de mine, dar are grijă de mine pentru că mă iubeşte. Noi şi dacă ne-am iubi, tot ar fi interzis. El ştie, a înţeles conştientizează, la fel am înţeles şi eu. Nu mă interesează ce crede lumea. Eu vreau să-i demonstrez prin fapte că ceea ce-i spun prin cuvinte este adevărat. Plecarea la Paris a venit într-un moment greu al vieţii mele. I-am pierdut încrederea, dar nu i-am pierdut iubirea. Asta este ceea ce mă motivează să lupt pentru Victor

", a declarat viitoarea fostă soţie a lui Victor Slav.

Bianca a confirmat faptul că va trebui să se vadă cu Victor la notar pentru a semna actele de divorţ chiar de ziua ei, pe 6 martie.

"Divorţul se va pronunţa de ziua mea. Aşa s-a întâmplat", a mărturisit Bianca.

Cu toate că au schimbat mesaje pe tot parcursul emisiunii, Bianca a ţinut să-i facă o declaraţie de dragoste în direct, să vadă toţi telespectatorii cât de mult îşi iubeşte soţul. Fotomodelul a luat o coală albă, pe care a scris: "Victor, te iubesc!"

simeon stalpnicul png

Fosta asistentă a emisiunii "Un Show Păcătos" a dezvăluit faptul că în toată această perioadă au fost multe momente în care atât ea, cât şi Victor s-au arătat vulnerabili şi au plâns ca doi copii.

"În toată această perioadă, am plâns ca doi copii. E foarte greu să explici în cuvinte anumite trăiri. Victor este omul care mi-a dat valoare şi care m-a făcut femeie în adevăratul sens al cuvântului", a încheiat vedeta.

simeon stalpnicul png

La finalul emisiunii, Cătălin Măruţă a dorit să mai destindă atmosfera şi a adus în platou o miniatură din carton a Turnului Eiffel şi a rugat-o pe Bianca să facă o poză cu el la turnu.

"Ţi-am adus turnul aici, ca să nu mai pleci tu la Paris", a glumit Măruţă.

Cu toate că a gustat gluma realizatorului de televiziune, roşcata a refuzat invitaţia şi a spus că nu mai vrea să audă niciodată de Paris.

"Nu mai vreau Paris în viaţa mea. Pentru mine a dispărut această capitală de pe hartă. Serios, e de plâns, nu e de râs", a spus Bianca.

Bianca Drăguşanu aruncă bomba: «O să-i fac copii lui Victor»

Cum se înţelege Bianca Drăguşanu cu soacra ei după escapada la Paris

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia