Mantea s-a operat cu laserul între picioare!

Ultima actualizare:

    Din această zonă și-a scos Mantea  grăsimea inestetică
Din această zonă și-a scos Mantea grăsimea inestetică

Andreea Mantea a renunţat la dietă şi a apelat la o intervenţie medicală cu laser pentru a topi grăsimea.

Gurmandă din fire, bruneta, care nu se poate abţine de la mâncare, a preferat să scape de surplusul de grăsime dintre picioare cu ajutorul unei lipoaspiraţii cu laser.

Andreea Mantea nu a reuşit să ţină o dietă decât o lună de zile. Protagonista reality-show-ului "Burlăci­­ţa", de la Antena 1, a recunoscut că-i este foarte greu să ţină dietă şi să se abţină de la mâncărurile preferate.

simeon stalpnicul png

"M-am apucat de sport, am încercat să ţin o dietă... Dar pur şi simplu nu am putut să mai ţin, mi-a fost foarte greu", ne-a declarat bruneta, care a povestit cu puţin timp în urmă pentru Click! cum a încercat, mai întâi, să slăbească cu sport şi dietă.

Neavând răbdare să scape de kilogramele în plus în acest mod, sexoasa brunetă nu a stat mult pe gânduri şi a apelat la chirurgia estetică. Obsedată să aibă spaţiu între picioare, ea şi-a eliminat grăsimea de pe coapse cu ajutorul unei intervenţii numite lipoaspiraţie cu laser.

"Mă deranja foarte tare, deşi doar eu mă vedeam în oglindă", a mai declarat Andreea. Aceasta s-a internat în weekend la o clinică privată din Constanţa, a cărei imagine este, şi a scăpat de stratul inestetic de grăsime printr-o intervenţie care a durat 40 de minute. În ziua intervenţiei, Andreea Mantea a efectuat o serie de analize şi investigaţii medicale. Medicii i-au interzis "burlăciţei" să bea apă sau să mănânce ceva cu 6 ore înainte de operaţie.

Andreea nu are voie să facă mişcare timp de patru zile de la intervenţie. Chiar şi după acestea, medicii i-au recomandat să evite efortul fizic, şofatul sau statul în picioare. Ea mai este obligată să poate nişte pantalonaşi elastici (pantaloni de lipoaspiraţie), timp de două săptămâni, pentru ca rezultatele să fie "ca la carte".

Lipoaspiraţia costă între 400 şi 2.500 €

Avantajul lipoaspiraţiei cu laser este că aparatul distruge un număr foarte mare de celule adipoase din zona respectivă, iar pecienta, dacă respectă un regim alimentar sănătos, nu se mai poate îngrăşa. Metoda de reconturare a siluetei la care a apelat noua "burlăciţă" costă la clinicile în domeniu între 400 şi 2.500 euro, în funcţie de zonă şi de cantitatea de grăsime. Mantea va purta o vreme pantalonași speciali.

Aşa arată pantalonii speciali pe care îi va purta

Efortul trebuie reluat treptat după aproximativ patru zile de la intervenţie, ţinându-se însă cont de faptul că pacientul trebuie să evite statul pe scaun şi condusul maşinii, iar pansamentul trebuie să stea cât mai fix şi cât mai etanş, spun specialiştii.

Pleacă cu Vlădău în America, la filmări

Andreea Mantea şi Bogdan Vlădău vor petrece împreună Ziua Îndrăgostiţilor. Cei doi tineri îşi fac bagajele pentru a pleca în Las Vegas, unde vor fi colegi pe platoul de filmare în noul sezon al emisiunii "Burlăciţa" de la Antena 1. Andreea şi Bogdan vor sta în SUA timp de o lună de zile şi vor filma de zor pentru show-ul "Burlăciţa".

Primele scene au avut loc în ţară, la Snagov. Cei doi vor reveni în ţară abia pe 16 martie. Înainte de filmări, şi Vlădău a avut grijă de look-ul său, cu un tratament "Dracula", adică terapie cu propiul sânge.

Andreea Mantea va poza din nou goală în reviste? «Am o problemă psihică»

Participă la «Burlăciţa» ca să se mărite! Andreea Mantea speră să-şi găsească jumătatea după emisiune

Spionul vedetă: Andreea Mantea face masaje anticelulitice

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net