EXCLUSIV Zamfirescu: «M-am lăsat de fumat după 45 de ani!»


    Florin Zamfirescu  este foarte drăgăstos  şi protector cu  iubita sa, Daciana (Fotografii: Blitz)
Florin Zamfirescu este foarte drăgăstos şi protector cu iubita sa, Daciana (Fotografii: Blitz)

Din ce în ce mai roz arată viaţa lui Florin Zamfirescu alături de noua sa parteneră, semn că divorţul poate fi un nou început, nu un capăt de lume. Dacă în iunie 2012 era pe un pat de spital, cu o gaură în inimă, acum actorul se simte în floarea vârstei. El a povestit, pentru Click!, cum şi-a reparat sănătatea.

Inima, bat-o vina!, i-a făcut mari necazuri lui Florin Zamfirescu (64 de ani) în urmă cu un an şi opt luni. Şi cu sentimentele rănite, după problemele cu Cătălina Mustaţă, şi cu grave probleme cardiace, actorul părea la capătul puterilor. Aşa se face că în iunie 2012, la două luni după ce a anunţat că se desparte de soţie, el a fost internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti, cu disecţie de aortă din cauza tensiunii oscilante. Practic, hipertensiunea arterială a supus peretele inimii la o presiune foarte mare, iar acesta s-a fisurat. Actorul a scăpat atunci fără intervenţie chirurgicală, însă medicii l-au avertizat că orice supărare îi poate fi fatală.

Iată că, de atunci, nici că a mai fost vorba despre vreo problemă, căci Cupidon i-a scos-o în cale pe Daciana, doctor de familie, care ştie să aibă grijă şi de sufletul, dar şi de inima actorului. Cei doi sunt împreună de mai bine de opt luni şi se comportă deja ca o familie.

„Mă simt foarte bine, nu am mai avut necazuri cu inima şi am scăpat şi de operaţie. Trebuie doar să-mi iau tratamentul pentru tensiune. Din cauza problemelor cardiace m-am lăsat de fumat, după 45 de ani. Fumam mai mult de două pachete pe zi, vreo 50 de ţigări. Am grijă şi cu alimentaţia, am renunţat la prăjeli, la grăsimi, carne mănânc destul de rar. De la o vârstă, toate acestea sunt absolut normale, trebuie să avem mai multă grijă de noi", a declarat, pentru Click!, Florin Zamfirescu.

Tonusul bun pe care actorul îl are se vede şi în carieră, acesta fiind implicat în multe proiecte: „Am două filme noi, regizate de Şerban Marinescu, care n-au fost încă lansate, iar luna trecută am avut premieră la Teatrul Metropolis cu piesa «Doi pe-o bancă». La 19 februarie voi avea premieră cu «Hoţii de frumuseţe», o producţie a companiei de teatru D'Aya", ne-a mai spus actorul.

Cătălina, din ce în ce mai sexy

Mai reţinută în declaraţii decât fostul soţ, Cătălina Mustaţă (46 de ani) îşi vede şi ea de viaţa ei. Extrem de discretă, se pare că îşi ascunde bine noul partener, căci este văzută mai mult singură decât însoţită.

Actriţa se îmbracă la modă

simeon stalpnicul png

Vedeta fumează mult la volan

simeon stalpnicul png

„Dacă nu mă afişez peste tot cu cineva înseamnă că sunt singură?", ne-a spus ea, în urmă cu două săptămâni, confirmându-ne indirect că are o relaţie. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături, actriţa afişând o siluetă de invidiat, pantalonii strâmţi, din piele, venindu-i perfect. Şi dacă fostul soţ a reuşit să se lase de fumat, Cătălina încă trage din ţigară precum o şerpoaică, chiar şi la volan.

Actorul și medicul Daciana au o relație de opt luni

Chiar dacă personal nu mai au nimic de împărţit, Florin Zamfirescu şi Cătălina Mustaţă nu au scăpat unul de celălalt. După divorţ, acesta i-a lăsat actriţei vila din Mogoşoaia, dar a rămas cu jumătate din curtea de 2.500 de metri pătraţi. Pe porţiunea aceasta, actorul şi-a ridicat şi el o casă cu cinci dependinţe, în care se va muta curând cu aleasa lui actuală.

EXCLUSIV Zamfirescu şi iubita, îndrăgostiţi ca adolescenţii!

EXCLUSIV Florin Zamfirescu îşi duce iubita în curtea fostei soţii

EXCLUSIV Ce bine îi merge după divorţul de Zamfirescu!

Florin Zamfirescu, mărturisiri incredibile la aproape doi ani de la despărţire: «Nu am vrut să divorţez!»

Florin Zamfirescu: «Divorțul de Cătălina Mustaţă nu are legătură cu relațiile extraconjugale»

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg