FOTO Horia Moculescu, distrus de durere: «Nu m-am gândit la fiul meu 20 de zile după ce a murit»


    Horia Moculescu
Horia Moculescu

Invitat la Teo Show compozitorul Horia Moculescu a vorbit despre moartea unei persoane dragi, alături de alţi invitaţi

Celebrul compozitor şi om de televiziune Horia Moculescu a povestit la Teo Show de la Kanal Dcum a rămas fără fiul lui, în urmă cu ceva timp, când acesta s-a sinucis la Berlin, atunci când s-a aruncat de la etaj. „Am trecut prin multe în ultima vreme. Cea mai mare calitate pe care ne-a dat-o Dumnezeu e nesimţirea. Dacă nu eşti nesimţit, te sinucizi la un moment dat.

Această nesimţire a făcut ca 20 de zile după ce a murit fiul meu drag, să nu mă mai gândesc la el. Ionuţ, fiul meu, avea 31 de ani atunci când a făcut acest pas. Cred că avea de plătit nişte poliţe ancestrale pentru că a suferit foarte mult până când a murit. Mă rog la fiul meu să o aibă în pază pe Nidia, fiica mea", a mai povestit Horia Moculescu, care nu prea a vorbit despre aceasta tragedie, însă a acceptat invitaţia lui Teo să o facă.

Invitaţii lui Teo
Invitaţii lui Teo

Betty Stroe a povestit despre drama morţii tatălui ei, iar apoi a povestit că în aceeaşi perioadă s-a spus că a consumat droguri. „Când s-a întâmplat drama cu tatăl meu eram ca şi paralizată. Nu ştiam ce se întâmplă. Iubitul şi managerul meu mi-a fost alături. Mama lui Kamara a murit de curând, iar el spune că a crezut în Dumnezeu şi asta l-a făcut mai puternic. „Voi deveni tată în curând, unul se naşte altul moare", a povestit el.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia