Prigoană şi-a lăsat barbă ca să scape de bubiţe!


    Februarie 2014 Omul de afaceri şi-a  lăsat din nou barbă,  dar de data asta are  un motiv medical (Foto: Alex Muscaliu )
Februarie 2014 Omul de afaceri şi-a lăsat din nou barbă, dar de data asta are un motiv medical (Foto: Alex Muscaliu )

Silviu Prigoană şochează din nou. Omul de afaceri şi-a schimbat iar look-ul şi pare de nerecunoscut. Abia renunţase la barbă, ca acum să se prezinte iar cu ea, ceea ce îi schimbă total aspectul.

Silviu Prigoană şi-a lăsat o barbă mare care îi schimbă total aspectul. El a fost surprins de fotoreporterii Click! într-o zonă centrală a Capitalei, respectiv pe B-dul Decebal, unde a petrecut aproximativ o oră în incinta unei bănci. După ce şi-a rezolvat problemele la sediul băncii, Prigoană a ieşit afară şi s-a îndreptat spre automobilul cu care venise.

2011- Silviu cu mustaţă şi Adriana, un cuplu fericit

simeon stalpnicul png

Câţiva trecători au întors capul după el, neobişnuiţi cu noul aspect al bărbatului pe care îl cunoşteau! Omul de afaceri ne-a mărturirist că şi-a lăsat barbă din pricina unei boli dermatologice, de care încearcă să scape. "Am o eczemă pe gât, am fost la dermatolog şi de atunci mi-am lăsat barbă, ca să maschez bubiţele. Ar fi fost inestetic să las să-mi crească părul numai pe gât, astfel încât mi-am lăsat iar barbă", ne-a declarat Silviu Prigoană. În noiembrie anul trecut, miliardarul renunţase la barbă şi s-a tuns, însă şi-a păstrat mustaţa devenită marcă înregistrată.

Acesta îşi lăsase barbă în septembrie 2012. Tot atunci şi-a şocat colegii de la Parlament cu noul său look: o barbă mare şi un aspect aparent neglijent. Totul se întâmpla la ultimul scandal de divorţ de Adriana Bahmuţeanu. Însă, glumă sau nu, omul de afaceri a dat vina pe securitatea de pe un aeroport din Germania, care îi confiscase spuma de ras.

2012- Aşa arăta Prigoană în timpul divorţului

simeon stalpnicul png

„Am fost plecat în Germania, iar securitatea din aeroport m-a obligat să-mi arunc spuma de ras. Am încercat să le explic că am nevoie de ea când aterizez. Nu a fost chip să mă înţeleg cu ei. Le-am spus că nu o să mă mai bărbieresc în semn de protest şi mă ţin de cuvânt. Nu pricep cum un om poate crea panică cu o spumă de ras sau cum poate să omoare pe cineva cu pasta de dinţi", afirma pe atunci Prigoană.

Bahmuţeanca îl vrea la puşcărie pe Prigoană. Ce a declanşat noul scandal

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
5 roxana blenche chefi la cutite 4 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg