EXCLUSIV! Ce spune Carmen Harra despre participarea lui Mihai Trăistariu la Eurovision!


    Carmen Harra
Carmen Harra

Mihai Trăistariu încă nu s-a înscris la Eurovision. Stă în cumpănă şi crede că va face acest lucru abia mâine, în ultima zi pentru înscrierea în această competiţie.

Artistul nu e sigur de ceea ce se va întâmpla şi spune că se va decide în ultima zi de înscrieri la preselecţia naţională. "Încă nu ştiu ce se va întâmpla cu piesa «I'm sorry». Andrei Tudor (n.r. - compozitorul piesei) e optimist, dar mi-e teamă. N-aş suporta ideea locului II sau III în selecţia naţională. Dacă totuşi voi ajunge să reprezint România, îmi este teamă ca nu cumva să nu fiu în primii 10. Mi-e frică de Eurovision pentru că e dificil", a declarat Mihai Trăistariu pentru ziarul Ring.

Carmen Harra
Carmen Harra

Mai mult, el a dorit să afle ce îi prezice clarvăzătoarea Carmen Harra cu privire la concursul Eurovision. Contactată, aceasta îi recomandă solistului să se înscrie abia la anul.

Carmen Harra
Carmen Harra

„Mihai Trăistariu e foarte intuitiv și simte că acum nu e momentul lui cel mai bun. Are cel puțin o piesă bună pentru Eurovision, însă timpul nu îl favorizează. Energetic, anul nu îl ajută și ar putea ieși la balotaj pentru că mai sunt doi concurenți foarte buni. Mai bine ar participa anul viitor. Oricum, după ziua lui de naștere din acest an apar șanse mari de afirmare care ii vor aduce un succes pe care nu l-a mai avut până acum, independent de participarea la Eurovision. Va cunoaște un producător de culoare și va ajunge să compună și să înregistreze peste ocean, în Los Angeles. I se va deschide o poartă internațională pe care o visa de multă vreme. Pe plan personal, anul viitor, când va călători foarte mult, va lega o relație karmică. E vorba de o persoană mult mai tânără decât el, de origine română, dar stabilită în străinătate. El trăiește într-un univers al lui, e puțin mai izolat și se integrează mai greu într-o relație", a declarat în exclusivitate pentru Click!, Carmen Harra.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg