Actriţa Ani Creţu, în focul pregătirilor pentru un eveniment special

Ultima actualizare:

    Ani îşi retrăieşte copilăria alături de fiul ei, Adan, şi spune că se joacă aşa cum nu se juca pe când era mică
Ani îşi retrăieşte copilăria alături de fiul ei, Adan, şi spune că se joacă aşa cum nu se juca pe când era mică

Mai e puţin şi se împlineşte un an de când Ani Creţu a devenit mamă, iar prima aniversare a copilului ei e una emoţionantă pentru actriţă. În plus, îl şi „cheleşte" pe micuţul Adan-Marcel într-un cadru festiv.

„Mi-e greu să cred că deja s-a făcut un an! Am fost nedespărţiţi în toată această perioadă. Din această lună m-am întors pe scenă, am angajat bonă şi sunt într-o permanentă alergătură", mărturiseşte Ani Creţu.

Petrecerea de tăiere a moţului va avea loc chiar de ziua copilului, pe 14 martie, la Ambasador Play. Printre invitaţi - 30 de adulţi şi 12 copii - se numără Denisa Nechifor cu fiica ei, Rania, şi Diana Bişinicu şi cu micuţa Riana.

„După ce că n-are păr, îi şi tăiem ce are", râde Ani. Evenimentul în sine nu va fi unul complicat sau pompos. „Tocmai de aceea am ales un loc cu spaţiu de joacă în care să se simtă bine atât cei mari, cât şi cei mici. Adan trebuie să înceapă să simtă ce înseamnă o petrecere pentru copii. Dacă alegeam un restaurant clasic, distracţia se reducea numai la părinţi".

Ani este acum în focul pregătirilor. Stabileşte meniul, îşi pune la punct ţinuta... "Voi fi un pic pe dos: întâi îmi fac pantofii, apoi restul ţinutei va fi în funcţie de încălţări", mărturiseşte actriţa.

Şi Diana Bişinicu, prietena ei, îi taie azi moţul fetiţei ei. „Abia dacă am păr pentru juma' de moţ şi vor să mă lase şi fără ăsta. Heeeelp!", scria pe invitaţia la petrecerea care va avea loc de la ora 18.00, la un restaurant în Primăverii.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net