FOTO Silvia Lăuneanu, pregătită de luptă: «Hai, păpuşe, mai…»

Ultima actualizare:

    Silvia Lăuneanu
Silvia Lăuneanu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Silvia Lăuneanu este pasionată de sport şi că este atrasă de tot ce implică foarte mult consum de energie şi bunădispoziţie. Se pare că bruneta şi-a descoperit un nou hobby şi a început să practice Tae Bo.

Silvia Lăuneanu se poate lăuda la vârsta de 38 de ani cu un corp care stârneşte invidia şi tinerelor de 20. Se pare că artista îşi menţine silueta de invidiat cu mult sport şi activităţi ce implică multă energie. Unul dintre sporturile practicate de cântăreaţă sunt Tae Bo. Vedeta şi-a anunţat prietenii virtuali că în vara aceasta, împreună cu colegii de antrenament, vor efectua mai multe şedinţe în aer liber.

Silvia nu este foarte încântată de idea instructorului ei, precizând că se aşteaptă cala antrenamentele lor să asiste foarte multe personae care îi vor tachina, pe ea şi pe colegii ei, adresându-le cuvinte ofensatoare.

"...la vară vom face antrenamente în Parcul Tineretului. Minunat. Dacă ar fi fost Central Park, în New York. Din păcate, mă aștept în cazul nostru să se alinieze pe margine o droaie de târlani care scuipă semințe și strigă la noi Hai, păpușe, mai sus picioru" în cel mai fericit caz. Dar nu-i nimic! Viața în capitală merge mai departe! Eu nu mă las descurajată și voi continua antrenamentele la Tae Bo în timp ce cocalarilor le recomand cu căldură... Tae Boss!", a scris Silvia pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net