Mihai Trăistariu la Kiss FM: «Am primit 60-70 de piese pentru Eurovision. Unele sunt nașpa!»

Ultima actualizare:
Mihai Gainusa
Mihai Gainusa

Găinușă și Dezbrăcatu au aflat vineri de la Mihai Trăistariu că artistului i s-au oferit deja „60-70 de piese" pentru a participa la Eurovision. Și cu implantul de păr cântărețul stă bine, acesta declarând în direct la Kiss FM că părul din față crește, dar a rămas, totuși, cu o zonă cu chelie.

„Mi s-a întâmplat un lucru: după 2006, când am fost eu (n. red. - la Eurovision), foarte mulți compozitori străini s-au gândit an de an 'Hai să încerc cu ăla care făcea trilurile alea' și mi-au tot trimis piese. Anul acesta am primit o grămadă de piese. Am anunțat că am primit 24 de piese acum o lună, străinii au dat pe site-urile străine, după care văd că au început să-mi trimită câte șapte odată. Îmi trimite câte unul din Suedia: 'Nu vrei să-mi cânți și mie o piesă la Eurovision?'", a povestit Trăistariu la Kiss FM, explicând că a primit până acum 60-70 de piese.


    Mihai Gainusa
Mihai Gainusa

„Vă anunț în premieră că sunt și unele nașpa, n-am ce să fac cu ele. Sunt vreo două strălucite. Săptămâna viitoare le înregistrez și după aceea mă decid. Cred că o să fac pe Facebook un sondaj. Așa am făcut și cu Tornero", a dezvăluit artistul.

„Mihăiță, dacă ești de acord, îmi poți da mie adresa ta de email, pentru că eu am un prieten compozitor chinez, care trimite câte 60", i-a propus Dezbrăcatu.

„Cu părul cum stai?", s-a interesat Mihai Găinușă.

„Părul din față crește. În spate, unde n-am plantat, a rămas chelie", a declarat el.

„Ai chelie pe ceafă? Că nu înțeleg", s-a mirat Găinușă.

„În spate, unde e vortexul. Acolo nu mai avea de unde să-mi pună și am zis 'Hai să vedem ce iese în față'", l-a lămurit Trăistariu.

Mihai Găinușă i-a mulțumit pentru intervenția în matinalul Kiss FM, îndemnându-i pe ascultători: „Trimiteți sute de piese și cineva să-i repare vortexul".

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net