Vica Blochina o face praf pe Iulia Albu: «Nu are altă cale prin care să se afirme»

Ultima actualizare:

Recent, Vica Blochina a mărturisit că nu o interesează deloc ce crede Iulia şi, din punctul ei de vedere, Iulia nu e un etalon de modă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă nu o are deloc la inimă pe Iulia.

"Eu nu vreau să arăt ca Iulia Albu. Mie nu mi se pare că Iulia Albu este vreun etalon de modă. Nu îmi doresc să fiu ca ea. Prefer să stau în beznă totală decât să mă analizeze Iulia Albu. Dacă Iulia Albu o să spună vreodată că îi place cum mă îmbrac, atunci o să se ridice o adevărată problemă şi anume că, mai mult ca sigur, ceva este neînregulă cu stilul meu vestimentar. Sunt foarte de acord să vorbească Dana Budeanu sau Gălăţescu, dar în niciun caz Iulia Albu", a spus Vica pentru ziarulring.ro.

Întrebată dacă ar purta vreodată outfit-uri precum cele ale Iuliei, Vica Blochina a răspuns categoric: "Niciodată nu aş purta asa ceva. Dar ce, sunt claun? Niciodată! Eu nu ştiu dacă ea este mulţumită de felul în care arată, sau dacă este mulţumită de faptul că lumea râde de ea. Probabil ea nu a avut o altă cale prin care să iasă şi să se afirme. De aceea şi-a găsit calea de a fi penibilă. Este treaba ei. Pe mine nu mă interesează".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net