Oana Ioniţă trimite fete în Ibiza cu salariul de 70 de euro pe zi

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă
Oana Ioniţă

Însărcinată în luna a şaptea, Oana Ioniţă (32 de ani) nu poate sta departe de sala de dans. Acum, fosta bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor” se ocupă intens de castingul pentru dansatoare în staţiunea Ibiza, iar ieri, în ciuda vremii ploioase, simpatica graviduţă a avut treabă până peste cap.

Ca în fiecare an, ea a selectat fete drăguţe pentru cel mai tare club din lume, Amnesia, din Ibiza, acolo unde în urmă cu şapte ani presta şi vedeta de la Kanal D, Adelina Pestriţu. Ieri, dintre cele 150 de fete care s-au înscris la casting, Oana a ales aproximativ zece.

După selecţie, acestea vor pleca în Ibiza în luna mai şi vor avea contract pe toată perioada verii. Fetele sunt plătite cu 70 de euro pe zi, însă vor putea câştiga şi din alte servicii artistice, cum ar fi apariţiile în videoclipurile unor artişti house.

E gravidă în 7 luni! Uite ce burtică mândră are «bebeluşa» Oana Ioniţă

Oana Ioniţă şi Diana Bişinicu, în reality-show-ul «Când vine barza»

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net