Oreste loveşte în vechii colegi de la Antenă! Iată vorbele pe care acesta le aruncă la adresa prietenilor din trecut

Ultima actualizare:

    Oreste îşi atacă vechii colegi de trust
Oreste îşi atacă vechii colegi de trust

După ce a făcut parte din echipa angajaţilor trustului lui Dan Voiculescu, Oreste, fost prezentator tv şi fost prieten la cataramă cu Mircea Badea, loveşte acum în vechii colegi de braslă. Oreste a aruncat cu noroi în cei care îl apără pe patronul trustului în care lucrează.

Oreste a postat, în urmă cu scurt timp, un mesaj foarte dur pe contul personal de Facebook, la adresa vechilor colegi de muncă de la Antena 2.

"Odată cu micşorarea varanului între pereţii binemeritatei celule, se închide un capitol urât, chiar pestilential al istoriei noastre. Competenţele sistemului de propagandă, manipulare şi dezinformare post sovietic şi-au depăsit limitele valabilităţii. Ma uit mirat şi trist la foştii mei colegi de trust care se încăpaţânează absurd să înţeleaga că otrăvirea spațiului public nu se numeşte presă.Puroiul a curs, buba trebuie să se vindece.

România are nevoie de linişte şi întelepciune, mai ales acum, într-o atmosferă geopolitica atât de fierbinte. Breasla noastră jurnalistică se va solidariza în bine după ce, inevitabil, vuvuzelele sparte îşi vor reduce decibelii. Mă doare sufletul pentru foştii mei prieteni cărora le înţeleg disperarea, dar mă bucura nespus faptul că Statul de Drept începe să-şi intre în drepturi", a scris el, pe reţeaua se socializare.

image
image
image
image
image
image
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png
Ambulanță AREU Lombardia Foto Captură youtube jpg
DIICOT 3 jpeg
oracolul ana previziuni stirile diminetii cine va fi noul presedinte al romaniei in 2024 824093 jpg
foto2  jpg