Pamfile: «Medicii mi-au găsit ceva în sânge»

simeon stalpnicul png

De când a încercat să-şi pună capăt zilelor, Mădălina Pamfile (19 ani) umblă prin spitale cu diverse probleme de sănătate. Luni noapte, a ajuns iarăşi de urgenţă, pe patul de spital, după ce a rămas înţepenită de spate. După cinci ore de investigaţii, medicii i-au găsit "ceva în sânge", după cum ne-a mărturisit chiar ea.

Mădălina Pamfile face slalom Bac-spital. Este în plină examinare, iar sănătatea îi joacă feste. Luni noapte, asistenta lui Dan Capatos a ajuns de urgenţă la spital, după ce a rămas înţepenită.

S-a chinuit vreo două nopţi să doarmă, însă nu poate sta în nici o poziţie din cauza durerilor de coloană. S-a târât, cu chiu cu vai, până la un taxi şi s-a dus la spital.

"Am probleme cu spatele, mă doare coloana vertebrală şi din cauza asta abia pot pune capul pe pernă. Oboseala şi stresul îşi spun cuvântul. Am ajuns la "Urgenţă". Mă durea foarte tare, durerea era insuportabilă, nu puteam dormi nici pe burtă. Abia am mers până la taxi, mi-au făcut un calmant şi pentru moment îmi trecuse, dar durerea a revenit. M-au trimis la Reumatologie, am stat de la ora 05.00 până la 10.00 pentru investigaţii. Dacă nu iau calmante, mă doare îngrozitor! Medicii mi-au făcut o hemoleucogramă şi mi-au găsit ceva în sânge. Am un număr foarte mare de globule albe în sânge, am probleme cu leucocitele. Mi-au spus că am leucocitoză. Adică la un om normal trebuie să fie între 4.000 şi 9.000 de leucocite, iar la mine sunt 14.000", a declarat bruneta pentru Click!

Crudu pleacă de la «Un show păcătos»?

Cârcotaşii spun că Daniela Crudu vrea să demisioneze de la emisiunea "Un show păcătos" (Antena 1) din cauza iubitului ei, Mihai Costea, care e foarte gelos. Mircea N. Stoian ne-a confirmat că a existat o discuţie de acest gen.

„Dacă şi-a depus demisia, personal mi-e «Nilă» de ea. Cred că e un gest făcut la nervi, gest care o va trimite direct la cratiţă. Noi am discutat cu ea şi am încercat să mediem disputa dintre ea şi băiatul ăsta, dar se pare că nu avem ce! Cred că Daniela suferă de sindromul Bianca Drăguşanu", ne-a spus el.

Click! spune

 Leucocitele (celulele albe) apără organismul de boli infecţioase şi corpuri străine; sunt produse de celule din măduva osoasă;

Creşterea numărului de leucocite se numeşte leucocitoză. Este întâlnită în infecţii, dar şi în bolile neoplazice (leucemii, limfoame sau alte tipuri de tumori maligne).

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg