Pamplona, invadată de cerşetorii români şi de mafia care-i controlează

Ultima actualizare:

Surse din cadrul Poliţiei Municipale din Pamplona, ONG-urile, preoţii şi alţi reprezentanţi ai bisericilor au confirmat că în zonă există grupuri organizate, formate din cetăţeni români, care controlează intrările bisericilor şi a supermarket-urilor.

Conform acestor surse se pare că în Pamplona există două grupuri care acţionează. Unul acţionează cerşind în faţa lăcaşelor de cult şi a magazinelor comerciale, iar celălalt, mai agresiv, se mişcă pe toată raza localităţii. Preoţii au recunoscut chiar că au fost nevoiţi să-i scoată uneori din biserică şi că, din cauza acestor grupuri de cerşetori români, cerşetorii locali au dispărut.

Santos Villanueva, purtătorul de cuvânt al arhiepiscopiei din Pamplona, a declarat că marţea trecută a numărat ”17 femei de naţionalitate română” care se aflau la cerşit în faţa bisericilor din centrul oraşului. ”Cerşetorii localnici, pe care-i ştiam de mai mult timp, au dispărut. Aceşti cerşetori români profită de bunătatea persoanelor care le dau bani. Nu ştim unde şi când se va termina acest lucru”, a mai afirmat acesta.

Află ce spun autorităţile, pe adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net