Păpuşa Cleo s-a ieftinit de trei ori!

Ultima actualizare:
Magazinul Auchan a  scos la vânzare păpuşa  Cleo la preţ redus
Magazinul Auchan a scos la vânzare păpuşa Cleo la preţ redus

Cleopatra Stratan, cea care la numai 3 ani dădea lovitura pe piaţa muzicală cu piesa „Ghiţă”, a înregistrat şi vânzări record, de 2 milioane de euro, cu păpuşa care îi poartă numele. La patru ani de la lansarea pe piaţă, jucăria continuă să se afle pe rafturile magazinelor, dar la un preţ de aproape trei ori mai mic.

Cleopatra Stratan (10 ani), care la numai trei ani era propusă pentru Cartea Recordurilor, urmare a performanţelor muzicale demne de invidiat, inclusiv oferta de 10.000 de euro pentru a interpreta piesa „Ghiţă", la Piatra Neamţ, se poate mândri că a câştigat bani frumoşi şi din vânzare păpuşii „Cleopatra", lansată în urmă cu patru ani.

Nadia
Nadia

În 2010, Cleo se îmbogăţise deja cu aproximativ 2 milioane de euro din comercializarea jucăriei, bilanţul năucitor depăşind orice aşteptări.

Deşi, între timp, interesul pentru păpuşă a mai pălit, aceasta continuă să se afle pe rafurile magazinelor.

S-a ţinut cont de faptul că fiica solistului Pavel Stratan nu mai este pe val, dedicându-se în totalitate şcolii, dar şi de faptul că este criză financiară, aşa că jucăria, care interpretează piesa „Ghiţă", a fost redusă la preţ de aproape trei ori.

În timp, însă. În anul lansării avea preţul de 140 lei, apoi s-a redus la 115 lei, ca acum să ajungă la 49 lei.

Pavel Stratan a mai făcut reduceri şi la albumele sale şi ale Cleopatrei, invitând fanii, pe site-ul său, să achiziţioneze patru albume, la preţ de trei.

Nadia şi Zăvo nu au dat lovitura cu jucăria lor!

Nadia Comăneci a dat peste 1.000 de păpuşi. Şi cea cea mai tare gimnastă din toate timpurile, Nadia Comăneci, a acceptat propunerea celor de la Fabrica Arădeanca, de a scoate o păpuşă cu trăsăturile ei, la preţul de 100 de lei.

Zăvo
Zăvo

Anul trecut, se zvonea că ar fi reuşit să vândă în jur de 1.000 de bucăţi, banii urmând a fi direcţionaţi către cluburile de gimnastică din România.

Acum, păpuşa, care în America, unde locuieşte fosta mare sportivă, nu a impresionat prea mult, se poate comercializa de pe magazinul virtual al site-ului Nadiei, www.nadiacomaneci.eu.

Zăvo a vândut 650 de păpuşi „Oana". Oana Zăvoranu şi-a dorit şi ea o păpuşă cu chipul ei, aşa că, în 2007, visul său a prins contur, fiind realizată în colaborare cu Fabrica de jucării Arădeanca.


    Zăvo
Zăvo

Oana nu a avut succesul aşteptat cu această afacere, a vândut, prin comenzi pe internet, în jur de 650 de păpuşi, dar, la numai un an de la lansare, colaborarea cu fabrica de păpuşi a încetat.

Oana intenţiona să fabrice păpuşa, care îi seamăna leit şi la tatuaje, în China, pentru că preţurile de fabricaţie ar fi fost reduse cam la jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net