Patru milioane de euro, găsiţi într-o zonă săracă din Spania

Ultima actualizare:

    Banii aparţineau unei reţele de traficanţi de droguri
Banii aparţineau unei reţele de traficanţi de droguri

Poliţia spaniolă a descoperit într-o zonă cu locuinţe sărăcăcioase de pe insula Mallorca patru milioane de euro ascunşi în cutii sub un planşeu din beton, pentru scoaterea cărora a fost nevoie de aparatură folosită în construcţii.

Odată cu această cantitate de euro s-au descoperit şapte kilograme de bijuterii şi 8.000 de dolari, în cutii îngropate în pământ la o adâncime de 30 de centimetri.

După mai multe luni de cercetări, la 18 septembrie a avut loc operaţiunea 'Musarana' împotriva traficului de droguri. Au participat o sută de agenţi, care au percheziţionat 14 locuinţe şi au arestat o persoană, de la care s-a aflat locul unde erau îngropate bijuteriile şi banii.

Acţiunea a vizat desfiinţarea a trei puncte de vânzare a drogurilor pe care le deţineau două clanuri familiale. În cursul percheziţiilor s-au confiscat diverse cantităţi de cocaină, heroină şi marijuana, precum şi mai multe cântare de precizie.

Vezi video pe adevarul.es cu operaţiunea de dezgropare a banilor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net