Petru Buiucă a făcut Prăjitura aMăruță. Cătălin o recomandă. Iată rețeta!
Petru Buiucă a venit în studioul Happy Hour unde a pregătit un desert gustos, special pentru moderatorul Cătălin Măruță. Câştigătorul MasterChef și-a demonstat încă o dată talentul culinar și a gătit Prăjitura aMăruță.
Atât Cătălin Măruță, cât și fostul concurent ne îndeamnă s-o preparăm cu încredere.
"Dacă în acest week-end vreți să vă simțiți...Chefi în propria bucătărie, vă recomand Prăjitura aMăruță. Eu în schimb nu o să am prea mult timp pentru gătit pentru că în acest week-end o să prezint cel mai tare concert în aer liber la Câmpulung Moldovenesc", a scris soțul Andrei pe contul său de Facebook.
Iată rețeta!
Se amesteca 225 gr zahar cu 225 gr faina, 225 gr unt si 4 oua, se toarna in forme de briose si se pun in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Se coc pentru 20 de minute sau pana vedem ca sunt gata.
150 gr de smantana se amesteca cu 50 de grame de cirese, 50 de grame ciocolata neagra, 50 grame cacao. Amestecul se pune la frigider pana se intareste
Se paseaza 2 banane impreuna cu 150 de grame de smantana. Amestecul se pune la frigider pana se intareste.
Din 50 ml de coniac, 50 grame fructe de padure si 50 grame zahar se face un sirop pe foc.
Preparatele se aseaza in farfurie si se rade deasupra ciocolata alba.